me and my friend with out balls

Är hos jesper, känner hur den här bloggen bara blir tråkigare.. men men .

Jesper har leavat mig för att göra ett brev med sin pappa i typ tusen timmar, så har surfat galet! Myste lite med en katt som lite random kom in i jespers rum.. hostar som en tok! vi blev iallafall bröööder, snackade lite om att han inte hade brud -eller pung. stackarn säger jag bara.. sotis, backar dig i alla lägen.

Sitter och dagdrömmer mig bort till buffeen igår.. mmmmm. TJOCKT hungri. Snacka precis telefon med becca, clean brud killar, clean brud.

Idag vare solsken i stan


Min andra halva, min bästavän, min stora kärlek, Jesper.


kinaaaaaaaaaaa

Heej :) har precis kommit hem från en middag ute faktiskt!

Jag, Jesper, Tom och Cornelia gick runt och letade bra ställen, åkte till söder men fann inget.. så drog till stan och käkade kinesiskbuffeé! Sjuktgott, men fan va man överdriver med maten..
På dagen gick jag, jesper och tom å kollade på resor! sweet. man blir tagg.

Dagen slutade lite ledsamt men saker löser sig <3 nu ligger världens finaste kille brevid mig och sover. ska väcka han.. har planerat att sätta alarm o lägga vid hans öra...... hm.. taskigt kanske.. nääää


våra fina killar. kärlek till er, och min br0r cornelia!

BIO MED JESPER 29 MARS

Igår var jag och Jesper på bio! Han överraskade mig med en förhandsvisning på en jättebra film! Dock somnade jag och missade lite! Men bra var den! Fast han var lite mer imponerad med sin timme långa gåshud.


Ett gott skratt förlänger livet

Var skitsjuk imorse (nu) så sket i gympan. Pappa åkte till sjukhuset imorse klockan 07:00. Ska besöka klockan fem. Känns läskigt. Så stor operation! Jesper och mamma ska med vet jag, kanske zeke också kan jag tro?

Nu är jag ensam hos Jesper.. hans farmor är här också :) Ska rulla mig till köket och käka en macka.

HAHHAHA började asgarva precis, såg roligaste klippet på Vakna med The voice! Måste visa det för er... ska leta.


HITTADE DET!

Helgen

Shit, uppdaterar aldrig.. men är ju lite torka på det här.. har faktiskt bättre för mig nuförtiden.. (typ.. vara med vänner och jesper?)

Iallafall, helgen..

Fredagen
bestod av att jag och madde åt lunch på falstaff och sen gick vi faktiskt och simmade!
Vi hade suuupermysigt, bastade med alla håriga damer :) På kvällen åkte jag, Jesper, Tom och Cornelia drog till Ekerö. Leos sista fest! Det var jättetrevligt! Jesper bjöd på lite drinkar och sen åkte vi hem och sov <3

Lördagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde på dagen faktiskt.. Men på kvällen åkte jag och Jesper på middag hos hans mormor med hans kusin! :) Trevligt trevligt. Sen hem och sov!

söndags morgonen åkte Jesper hem för att städa lite, självklart kom jag med! :) vi var där och sen kom hans farmor! Jag drog hem och åk kralligt god middag!! Sen på kvällen kom jesper till mig.

Yes, mkt Jesper! brukar bli sååå.

hey soul sister

Hola! sminkar mig! ska till skolan snart, livet känns jävligt sweet! Klockan sex idag ska Jesper överraska mig med bio.. han vägrar säga vilken det är ..

Btw, på torsdag "fyller" vi 3 månader, TUNGT


min och jespers nya favvis!

GAMMAL bild på två schköningar


09:00

Hello! Har precis valt mina valbarakurser. Fanns bara tråk. VILL JU RITA FÖRFAN.

Valde Fotografisk Bild.. Det enda som lät estetiskt. Andrahandsval Litteratär Gestaltning.. "okej".

10:20

Igår efter skolan åkte jag och Madeleine hem till mig, åt lite. Sen träffade jag Jesper klockan tre i slussen och vi drog till Liljeholmen. Vi gick lite i Liljeholms gallerian och sen hem!

Vi bakade bullar :D ..igen! Jättekul och gott! Sen kollade vi klart på My sisters keeper/Allt för min syster. Den var supersorglig. Tror Jesper fällde en liten tår även om han sa att han inte ;)

Vi mös , men sen på kvällen fick jag panik. Provet jag hade idag och var bara allmänt sliten. Men nu är det toppen :) Och provet gick faktiskt bra!

Nu ska jag fortsätta ha Geografi/kolla på Svenska hollywood fruar! Sen blir det franska!
PUSS

21:55

JAG. HAR. FÅTT. PÅ. MIN. LAPTOP. SOM. VART. DÖD. I. ETT. ÅR!
SUCCESS!


09:54

Nu har jag svenska! Sen geografi, då ska jag arbeta med mitt företag! Idag har jag inga planer.. Hejdå!

Ge mig min naturliga hårfärg NU


22:43

Jesper och jag badade precis. Nu ska vi mysa!

Idag var jag hos madde. vi sov och kollade på film, så jävla mys!

06:51

Haha Godmorgon! Gick precis med i ännu en facebook-grupp! Som ni kanske har märkt så är det lite av ett beroende, men vissa är ju för bra! "Vi som går i 6A och tycker det ska bli jättekul med klassresa!"

Har precis ätit en tung rostadmacka och massa juice. Snart blire skola! SHIT va fint väder det ser ut att vara! Idag har jag inga planer.. bara att Jesper kommer till mig typ åtta, nio ikväll efter hans kickboxning! :)

Borde gymma.. hm..


Fröken Svår

Bra låt av Winnerbäck! Bjuder på en liten bild också.


J som i Jesper


Helgen + bulldag med pojkvännen

Hej!

Helgen!


I fredags gick jag och jesper +några vänner hem till Sebastian Santiago och chillade lite. Helt ok var det.

I Lördags, alltså igår, så gick jag och jesper med hans mamma i vårsolen. Var på stan hela dagen, kollade på fina kläder och hade jättetrevligt!

Lite senare drog jag, han, cornelia och tom till madeleine i lilla essingen, mons kom dit också. haha helt flippat, mös som fan ;) lite randoms kom också..

sen gick alla utom jag och jesper, så vi sov själva i madeleines lägenhet. var skönt. hade sett framför mig hur jag och jesper skulle dygna och kolla på alla madeleines filmen, mysa och skratta hela natten. men när dom andra smällde igen dörren och lämnade oss, då hade jesper redan somnat. yeey. great.


Idag!


imorse vaknade vi, städade upp lite. skrek hur mkt jag älskade honom, han log. det var mysigt. segade som fan, men vi kom upp tidigt. har verkligen insett hur mycket tid man har om man går upp nån timme tidigare. soft ju.

hungriga som vi var, drog vi till liljeholmens donken. käkade lite burgare och såklart shake. vi langade jordgubb.

När vi kom hem till jesper däckade vi (körde några timmar powernap) på soffan. skönt som fan. så fick vi för oss att vi skulle ha en bakdag(!!) älskar att baka :)

Så jag och jesper har bakat bullar och tvättat kläder hela dagen :D kanske inte låter jättekul, men fan, vi har alltid såjävla kul. ni fattar inte.

Bullarna blev skitbra. Vi kollade också på Super size me! :) Sen åkte jag hem ! :)


vill bara ge ett shout out till hur jävla lycklig den här killen gör mig.

Bilder från Talang 2010 Onsdagen den 17/3


09:02

Godmorgon på er! ..
Är ensam i Jespers lägenhet, har sen vecka. Mådde jättedåligt igår, så gick och åt med Jesper och våra fina kompisar Tom & Cornelia. Riktiga lovebirds. Var där ett tag, sen köpte jag mat och sen åkte jag och babe till stan och träffade hans mamma. Gjorde ett ärende och sen tog vi 2an hem, soligt över hela stockholms innerstad! Kändes jättebra att se att snön äntligen försvinner!

Ser fram emot sommaren(!), har faktiskt inga planer nu när Ibiza blev inställt. Så Cornelia undrade om jag och Jesper ville följa med henne och Tom någonstans, funtar på .. Kreta? I would love that!

Klockan är nio, och har precis kollat på dom 3 Glamorama avsnitt jag missat. Är rätt pigg så blev ingen sovmorgon.

Hade återförening med min gamla klass på 60-70 pers igår, skitmysigt! Har verkligen inte umgåtts med någon där ifrån sen jag gick ifrån kyrkan på avslutningen.. så kändes bra! Var på BK med dom ett tag, sen hem, och sen kom Jesper och mötte mig och så åkte vi hem.

Idag blir det Talang 2010 med älsklingen!! Vet inte vad jag ska förvänta mig, men är taggad! Juste, har skitont i halsen :( Blä.

PUSS



Saknar mina favoritflickor!

syster och jag


Carry me home


Jensen lovers


10:53

Är i skolan, helvetetsdagen nummer 1. Så ska hem. Har skitont. Hejdå.

Daniel Tjoff Rima Ersson


Daniel här. shululullulu nu sitter jag här med milou som är ochilldude för hon påstår att jag inte älskar folk:)
nu ska jag ut och röka så jag slipper dö innan min lektion. hejdå allt äckligt folk<3
stay HxC fuck the SxE

Det är den 15 mars idag.. (Y)

Är hos Jesper, vi har kollat lite i Liljeholms gallerian, cleant skit! Kollade lite på hans träning med Maddeliciouse. Imorn har jag återförening med knorra bror.. will be intresting. Mycket folk man aldrig ser. Är taggad!!


tungkille. tunglåt.

puss sålänge!

14.50

Nu ska jag ut! Bakdag med mims och becca! Mot Nacka!
Tar den nya skinnjackan.. Puss


så jävla sexy


Last night


Alla älskar Milou

Godmorgon !

Igår var jag på fest. Jesper var på landet. Åkte dit med Karin, Karolina och Noel. Träffade massa fina och super sköna människor, och tror/hoppas att dom diggade mig med!

Körde en rätt sotad sminkning, kavaj och "den-lilla-svarta".

När festen helt random tog slut, hade jag mer än 10 killpolare som kom.. så pinsamt nog fick dom gå direkt .. Men var ju inte mitt fel så kunde inte göra så mycket.

Så jag drog hem med killarna till en annan kille, ensam tjej, men är rätt chill att hänga med killar ibland. Dom var roliga. Langade en mini shot 80% alkohol! Lilla jag..

Kom inte hem allt för sent. Hade en trevligkväll.





4 bilder blev det igår! Ego-Milou

Kom hem :)


16:05



Jag är hos karin med malin :) vi har haft brunch på balkongen med scones, pannkakor, oboy och massa mer. MYS!

Ikväll bär det av till Mischa men Karin! Party party

..

Heeej, har vart p[ d[ligt hum;r p[ morgonen >( nu ska jag 'ta brunch med karin o malin! Byebyeee

lite kort om min dag..

Idag hade jag svenska och sen ett studiebes;k med Geografin. Det gick bra, var helt okej kul. Vid tunnelbanan gav dom ut gratis GLASS! Vilket 'r en l'tt drog f;r mig s[... det blev hela tre stycken. Fy..

Sen k;pte jag en trevlig korv p[ Sleven och sen stureplan till beccas fris;r! H[ret blev j'ttefint, inspirerade mig j'ttemycket till att klippa mer n'r jag var d'r! Ska nog ocks[ dit och pimpa mig n'r man f[r lite pengar.. Jag och Becca strosade runt i sturegallerian och i g;tgatan och kollade i aff'rer.

Sen tr'ffade jag Jesper och vi hade j;ttetrevligt! {t wook med min pappa ! MYS

life in a picture


hjärtaaa

hhhhhheeeeeeeejjj loooufaa:D // fannyyyy

06:54

Har vaknat! ska klä på mig nu.. har dragit en kaffe o toast. sen möta fanny i slussen!
Peace!

Emergency room - Rihanna



I'm fighting with myself
I can't hurt you even though you hurt me
You're gonna be in the emergency room
Tryin to call a nurse but nobody can help you now
Let me see you try to live without me
Now where's your heartbeat
Flat line on the EKG

bajs

Hej, är på rätt dåligt humör så ska inte skriva långt.

Idag efter skolan drog jag och sara till brunogallerian, hon skulle köpa skor och jag var på jakt efter paradise cimon.. dock sa tjejen på adidas att han förflyttats till kista lr ngt.. "whatever".

Sara köpte iallafall ett par tunga lila skor och ett rosettehårband, kan det bli mer sara?

Sen drog jag på mig kavajen och gick catwalk in i vittra, mh mh mmmhh sa dom! "ofc(?)"
Sen drog vi till mimi i skanstull och chillade där, pratade om mimis resa till LA och massa mer! Mina finaste flickor! <3 nu sitter jag mer och sjunger av mig det dåliga humöret och försöker tänka vad som händer i helgen!

Puss Milou


mitt fina linda och milou halsband!

VAR E VINET?!

I förrgår var jag, Andreas och Madde på Skinnaviksberget! Vin i väska och skitfin utsikt! Längtar tills det blir sommar och man kan sitta där. Vi åt lite kakor och skrattade ihjäl oss när vi halkade omkring. Sen åkte dom till globen och jag till skanstull och köpte ett halsband med bokstaven J på :) tycker det är fint att bära det, Jesper blev ju glad såklart! :)

Sen åkte jag till jespernator i liljeholmen! Vi möööös galet. Kollade på Exorsisten(?). Badade (ofc) också.

När vi vaknade vare bodypump som gällde!! Vi åkte till Gärdet och hade hååårdträning med vår Malin!

Eftersom vi slutade typ klockan 10 så åkte jag och Jesper till hötorget med 1:an och gick till donken. Vi gick i solen och var mätta och belåtna!

Sen gick vi på bio! Vi såg Alice i underlandet 3D, i början tyckte vi att vi var skitsnygga o coolt med 3D brillorna men man fick ju fan ont i ögonen!! Filmen var inte speciellt bra heller.. Men vi hade en jätteroligdag verkligen! sen var det jespers kickboxning och sen hem och sova!


Skinnaviksberget på vintern

20:38

Har precis badat med jesper, vi är hos han. Bara så ni vet. Hejdå.

Hahahah jesper ska på bodypump... will be intresting .. ;)

mammaojag

Hemma hos pappa! Har vart i skolan, hade utvecklingssamtal! Mamma kom till skolan, j'ttekul! Vi [t lunch p[ Fallstaff, tog Black and white, typ skitgott k;tt med pommes, bea och brun s[s. Grymt. Kostar 99 sp'nn dock. Mamma tyckte om Falstaff! Blev s[ otroligt m'tt!! Shabab kom fram till oss och bah KOPIOR, fast vi 'r inte alls lika, bara p[ pannan haha! Sen ska jag tr'ffa madde, kanske ska [ka till ringen o k;pa en grej ocks[ ! F;r mina sista pengar, suck.

Aja , ville inte s'ga s[ mkt. Som sagt, sen kanske det blir mys hos madde och senare ikv;ll ska jag nog till jesper! Blir prima!

Imorn 'r det bodypump, det enda jag ska g;ra i skolan imorn 'r det. Ett pass. Great. Puss







Ny kavaj brorshan


MYS

Hej! Idag var det skola! Kom upp jättebra imorse, badade på morgonen, tvättade håret o mös. Sen lite data o sen kläder o sen.. gick jag!

Lektionerna var sweet! Men historia är fortfarande trisst som fan men men .. Fick nya bordsplaceringar idag, sitter brevid favvo-fanny! :D

Efter skolan, åt jag och Madeleine på Udon as I told you before. Vi har alltid så mysigt hos henne.. varmt o skönt, denna gång somnade jag dock inte! :) men hon.... då är hon mindre normal..


mackmannen langade vårt film mys, gratis!

Sen drog jag till södermalm , gymmade och solade.. är uppe i en timmes sol nu.. på typ några dagar.. asså, 20 min gånger 3. Men men, det är sweet. Mitt i solen fick jag för mig att någon öppnade min dörr(!!) = se rakt in i stackars milous kropp(!!!) KNAZ! Men nej.. jag hade låst!

Fick ragg på gymmet.. En kille.. blond.. ca 4 år.. han pillade på sin snopp.. och tittade på mig.. grrrr. *peddo*


Den blicken langade jag till lillen ... tror han är på.

CP

Milou och sovande Madde.

Milou: Madde! Vafan är lösenordet till internet?
Madde: mmmmmmmmm
Milou: Hallå??
Madde: jaaaaaaaa!
Milou: Hallå DET DU SKRIVER IN NÄR DU SÄTTER PÅ DATORN! *visar siffror*

tyst

Milou: Är det 1,2,3,4,5,6,7,8,9.. 10?
Madde: HUR SER ETT PAR BYXOR UT?
Milou: ?!

Hos Madeleine i Lilla essingen!

Jag och Madeleine asså... vilket skämt. Kände mig typ packad hela vägen hem till henne.. Kissade nästan på oss av allt. Nu ligger hjärtat och sover :)

Vi/jag kollar på Heartbreak Hotel och chattar lite. Filmen är rolig, gillar sånna svenska filmer. Vi åt födelsedags lunch på Udon Sushi. Har typ aldrig vart så mätt i hela mitt liv. Mackmannen gav oss två redbull o daim, för Madde fyller år.. babe <3

Ikväll blir det Jesper! Ush va glad jag blev när jag såg han i skolan, lyser typ då. Min älskade.


Vanilla Twilight

The stars lean down to kiss you,
And I lie awake I miss you,
Pour me a heavy dose of atmosphere.
Cause I'll doze off safe and soundly,
But I'll miss your arms around me
I'll send a postcard to you dear,
Cause I wish you were here.

I watch the night turn light blue,
But it's not the same without you,
Because it takes two to whisper quietly,
The silence isn't so bad,
Till I look at my hands and feel sad,
Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly.


I'll find opposing new ways,
Though I haven't slept in two days,
Cause cold nostalgia chills me to the bone.
But drenched in Vanilla twilight,
I'll sit on the front porch all night,
Waist deep in thought because when I think of you.
I don't feel so alone.
I don't feel so alone.
I don't feel so alone.

As many times as I blink I'll think of you... tonight.
I'll think of you tonight.

When violet eyes get brighter,
And heavy wings grow lighter,
I'll taste the sky and feel alive again.
And I'll forget the world that I knew,
But I swear I won't forget you,
Oh if my voice could reach back through the past,
I'd whisper in your ear,
Oh darling I wish you were here.

Rebecca Jansson



Världens finaste Rebecca sitter just nu i Åre och ritar av mig! :D Så jävla kul! Ritade henne förra maj! Ska bli skitkul att se! Ha alltid velat att någon ska rita mig :D Hihi!


Saknar er mina tjejer, Mimi i Los Angeles, Linda i Spanien och Becca i Åre.
Ni är dom finaste vännerna! <3
Älskar er like crazy!

This is me


Min dag

Idag mötte jag upp Teresa på södermalmish. Vi gick i butiker och jag köpte (ännu) en kavajjacka. Men blev så glad när jag såg den, den var gömd.. svart.. och storlek 34, perfect!

Sen gick vi hem till mig med smoothies. Sen kom Madeleine, såg min lägenhet för första gången! Fick träffa min pappa och katten, (som jag råkade kliva på idag så den skrek)

Madeleine och jag gick längst Götgatan, visade henne lite av söder! Hon plockade upp mat på sleven och sen donken! Vi gick ihjälfrusna hem till min mamma, chillade, lyssnade på musik. Sen donken (min middag). Vi satt där ett rejält tag, vi träffade en gammal bekant till mig, Oscar, så vi stog och snackade med han, han ställde sig frågan "Hur fan kommer du in på Collage och allt skit madde?!" Världens coolaste dalmas svarade med "jag har kontakter".

Vi satt och pirrade över att hon fyller år om nån timme. Hon drog vidare ut, och jag hem.

En jättebra dag.



Grattis, du kommer aldrig mer vara "barn". Haha PANIK.

Skitfin cover



Världens vackraste.

Hello world
Hope you're listening
Forgive me if I'm young
For speaking out of turn

There's someone I've been missing
I think that they could be
The better half of me
They're in their own place trying to make it right
But I'm tired of justifying
So i say you'll..

Come home
Come home
Cause I've been waiting for you
For so long
For so long
And right now there's a war between the vanities
But all i see is you and me
The fight for you is all I've ever known
So come home
Oooh

I get lost in the beauty
Of everything i see
The world ain't as half as bad
As they paint it to be
If all the sons
If all the daughters
Stopped to take it in
Well hopefully the hate subsides and the love can begin
It might start now..Yeahh
Well maybe I'm just dreaming out loud
Until then

Come home
Come home
Cause I've been waiting for you
For so long
For so long
And right now there's a war between the vanities
But all i see is you and me
The fight for you is all I've ever known
Ever known
So come home
Oooh

Everything i can't be
Is everything you should be
And that's why i need you here
Everything i can't be
Is everything you should be
And that's why i need you here
So hear this now

Come home.








Milou Lugmair likes this


Yesterdays drawing


Eftersom någon "Hanna med H" från Björns ip-adress undrade vad jag ritade igår, så är det här det.
Och den är inte klar.


Madeleine Tell

Jag ville bara tillägna ett inlägg till en jättefin människa. Hon fyller 18 år imorgon! Helt galet. Jag älskar dig, du är helt underbar! /Muffin


Chillardag = rita + inget smink!



JAG ÄLSKAR ATT RITA!
Min mamma vill inte att jag går sam längre.. Hon vill estet. Men nä.. Bredare utbildning om man går sam.. så.. förblir sam! Sen kommer Jesper.

Puss

För-er-som-undrar-så-är-det-här-mina-nya-jeans.


17:31

Ritar som en jävla tok!!!!

Tecknar porträtt (som vanligt)..

Kommer nog bli tungt, ni får se sen!

12:07

Nu ska jag bada! Sen träffa Jesper! Puss

Bajs

Nu ska jag sova, imorn ska jag köra upp den lila dildon becca o mimi gav mig i jesper lilla rumpa..

= jesper

Din dröm.. min vardag.. Eller?


Någon skulle nog spärra in oss om dom såg hur cp vi är tillsammans, herrejissaness.

P.s! Om denna konversation skulle ske in real life som man brukar säga, skulle nog jag försöka köra upp något i jesper medans han slåss för sitt liv och ska "slå" tillbaka. Ja. Idag försökte jag, men nej, inget bajs på handen idag!

22:48

Ikväll har jag ätit hamburgare, pratat på msn med mystiska männikor, färgat håret (ingen skillnad), och haft Glamorama maraton! Puss

bilder


great


Så jävla TUNG



Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

Tonight
I'mma let you be the captain
Tonight
I'mma let you do your thing, yeah
Tonight
I'mma let you be a rider
Giddy up
Giddy up
Giddy up, babe

Tonight
I'mma let it be fire
Tonight
I'mma let you take me higher
Tonight
Baby we can get it on, yeah
We can get it on, yeah

Do you like it boy
I wa-wa-want
What you wa-wa-want
Give it to me baby
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want
Na, na-aaaah

Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

I am in love, with what we are

Har vart och solat idag igen, hos pappa. Gymmade + solade igår, hur grym är jag inte?? Mina solarium blev stulet, två gånger!!! Precis när jag skulle hoppa in, kommer en tant kubbandes och tar det?? Eh.. okej. Fick vänta 20 min .. ring daniel och klagade, han hateade tanten åt mig, yey.

Nu färgar jag håret, vet inte vilken färg det blir. Känns spännande, ni vet, är för spontan, speciellt med mitt hår.. Aja. Nu ska jag käka hamburgare med färg i håret..
CIAO


Animal - Kesha. Rockar mitt spotify atm!

16.45

Hej! Jesper gick precis ! Vi hade skitkul! Drack proteindryck, [t marabou, godis, kollade film, bakade br;d med min pappa och ;vade sparkar med pappa d'rmed.

Tangentbordet 'r fortfarande fucked up.

K;pte jeans ig[r!! Satt som en sm'ck! Kanske ni f[r se mer av senare! CIAO

Hi, im milou and im at my grandmothers place

Är hos min mormor på middag, it's only english tonight. Vi har amerikansktbesök, family you know. Skit kul äre att snacka! Dom tyckte jag hade blivit skitstor/lång? Det sa Jespers mamma också.. hmmm, maybee true?

Nu ska jag fortsätta gliiiida med min amerikansa engelska, bye.




2 månader <3

Igår. Den första mars fyllde jag och jesper 2 månader :) vi firade lite !

Först gick vi och åt kinamat på kinaresturang, åt skitmycket kycklingbollar.. Det var superkul och mysigt!
Sen var jesper och tränade och jag kollade på..

När vi kom hem chillade vi i sängen, och helt plötsligt börjar jag gråta för jag ätit för många kinesmatbajs, hahaha hade såjävla ont i magen. Jesper bah "grååt inte, neej :( " haha, sen somnade vi .. så vi missade början på vår bio!! En jätteillamående flicka och en jättestressad kille sprang till bion.. Där helt random Molly var :D

Sen, äntligen, såg vi Valentinesday :D (Vi lekte att igår var alla hjärtans dag eftersom jesper var sjukis då) En jättebra dag med världensbästa grabb!

En jättebra dag helt enkelt. Puss hej. Jag älskar dig.



nyduschat bajs


RSS 2.0