23:58!

Herrejissaness.

Den 27:de Juli, alltså i tisdags. Åkte jag och pappa tidigt på morgonen mot Skavsta flygplats. Tog cirkus 1,5 timme. Vi skulle överraska Jesper och köra hem han i Jaguaren. Asså. Ni INSER inte hur GLAD jag var när jag såg han.. Och hur CHOCKAD han var!!! Shit, det var värt väntan.
Vi har det hur bra som helst. Trodde verkligen inte att man kunde ha det såhär bra efter att ha träffats och umgåtts dygnet runt med någon i 10 månader! Vi fyller 7 månader nu på söndag =) 1 Augusti!

Herregud. Så där stog vi. Och fnittrade och vågade knappt pussas. HELT ÄRLIGT, båda kom knappt ihåg hur man gjorde! Var som för första gången, jag lovar! Konstig känsla!
Han satt och pussade och hade KONSTANT leende, jag med såklart. Så fick jag en parfym, den jag alltid hade när vi började träffas ! Hur gullig som helst.

Så dom senaste dagarna har vi umgåtts bara vi, Jesper och Milou time. Hyrt film, lagat middag, handlat och gått på stan. Min bästavän.
(+Mimi, Linda & Becca såklart, älskar er alla!!!!)




Idag var det jobb på g! Heeeelt slut. Hade inte ätit idag och var på dessert. Höll på att dö. Har blivit sjuk också. Förkyld och halsont. Sucks.

Just nu är Jesper på golftävling i Nyköping och kommer imorgon igen. Jobbar till 23:00 då också. Fick hem mat från jobbet, Jack Daniels burger och 7up! Love it.

Mamma och Magnus kom och åt, så kul så kul! :) Ska sova nu, och imorn är det jobb direkt, vid 16:00! Långt arbetspass ...

Puss, ha det så bra!!!

bio + mys

Igår efter ett riktigt hårt pass på jobbet åkte jag till mimi. Där chillade vi galet med chips och film med Fanny och Karro. Vi klickade allihopa och satt och pratade helt öppen om våra liv och kärlek, plus mycket falskheter.

Jag somnade i Mimis säng innan alla andra så dom kollade på film. På morgonen drog Mimi till jobbet och vi tre vandrade runt på södermalm. Vi gick till American Apparel och massa mer. SKÖNA tjejer säger jag bara!!



Sen idag träffade jag Cornelia
efter ett litet besök på Monki där jag köpte en tröja. Vi såg filmen "Letters to Juliette" på bio, Sergel. Den var helt fantastisk. Älskar huvudrollen, hon är så jävla vacker och så jävla klockren. Lite roligt att hon har två huvudrollen som går på bio just nu, och båda går ut på brev och kärlek.


01:10

Jag har jobbat klart och är hos mimi med fina vänner. vi pratar avensjuka, hatet mot otrohet och kärlek. fantastiskt. jobbet var kaos. men helt okej. var dessert maker, skitstressigt.

12:10

Gick till Mimi som jag skrev för en , två dagar sen. Hon ringde mig nästan vid 04:00, då träffades vi på vägen och promenerade hem till henne. Hon hade vart på Berns, cooling!

Vi lagade massa mat och kollade på A lot like love.. Vi pratade om livet och kärlek och sen somnade vi direkt. Skulle upp och jobba. När vi vaknade satte vi på A lot like love och den var på tvn kanske.. 3 gånger den dagen? så vi kan replikerna bra ;)

Jag bakade kanelmuffins till mig och Mimi och medans dom var i ugnen klippte jag henne. Klippte säkert 15-20 cm! Skitfresh blev det!

Sen åkte jag till jobbet och sen var jag väl henne runt elva , tolv igpr kväll. Käkade lite tacos och sen sov jag.

Nu ska jag duscha/bada. Och prata med babe. CIAOOO


working woman

Har jobbat klart nu och ska nog träffa mimi runt 00:30.. då hon drar sig hem efter sitt jobb :) Jobbade själv från 18:00 - 22:30. Låter inte mycket, men man är grovt sliten efteråt kan jag meddela! Mycket slit.

Jesper saknar jag sönder och är så sjukt taggad att han kommer om 5-4 dagar!!!! shit asså... kommer låsa in mig och pussa sönder honom. helvete säger jag bara! DÅ ÄR DET FEST!

fina vänner


23:56

Hemma nu, chillar med brorsan och Jack. Vi röker vattenpipa! Skitsliten efter en kväll på jobbet.. Tjaaaa

You and I


...

Ska till jobbet nu!! HEJDÅ! Slutar 22:30! Puss

Smålands bilder och tankar

Bara 6 dagar tills baby kommer hem!! längtar som faan. Hittade två bilder från småland!

Det var verkligen det bästa jag gjort i sommar, vara där, långt ifrån sthlm och dela solnedgångar med världens finaste människa. Vi dansade tryckare medans solen gick ner till fin musik och vacker natur. Är så himla glad att vi åkte!


21:00

Är hos Madeleine och vi har lagat lasagne och nu är det Valentines day på tv igen. Var med Becca på dagen, buissness i Nacka ! Sen mötte vi Wolle, åt lite och sen åkte jag hit. Puss

jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig

Gud. Jag vet att jag tramsar. Men kan inte sluta tänka på Jesper. Saknar honom så jävla innerligt. Trodde verkligen inte att man kunde sakna någon mycket.


saknad på en helt ny nivå


Helgen med vänner

Iförrgår kväll var jag på det där poolpartyt med Linda. ASTREVLIGT! Wolleyboll i poolen med helt okända trevliga människor!

Kvällen fortsatte och runt 2:00 då vi åkte mot Gullmarsplan där roliga Adam stog och väntade med ett leende på läpparna! Jag var ju med Linda, och dom har ju inte setts på 1 1/2 ÅR! Det är mycket tid om man träffats mycket förrut. Han ville gärna att vi skulle åka hem till han så någongång runt 3:00 var vi hos han i Årsta. Paniken att jag skulle jobba dagen därpå slog in lite men det var ju runt 12 så lät mig ha lite kul. Vi lagade mat när gryningen kom. Då sällskapsspelet Diamant och bra jävlamusik spelades. På Adams veranda med två riktigt coola människor.

Jag somnade i Adams säng en timme och sen tog jag och Linda bussen hem. Kom hem runt 7:00 och sov tre timmar. Sen jobbade jag till 16:15 och sen träffade jag Madde i Bagis. Sen hem o äta och sen promenad runt hela stan med Lucas och Linda till ca 23:00!



Idag träffade jag Linda och Lucas på dagen, Mimi och Becca överraskade med paket till Linda, 18 åringen! Sen chillade vi galet hos Linda. Jag och Becca kände hur hungern slog in, och sötsugna som vi är, lockade tanken om att åka hem till henne och baka. Så vi åkte till Nacka och åt. Jag åt 6 st potatisbullar + pasta pesto.. Hungrig, yes mam!

Drog hem nu på kvällen. Wolle kom, ush va söta dom är!

21:32

Igår blev en lång natt. Kom hem runt 7:00.. Hade en sjukttrevlig kväll! :) Vid tolvslaget skrek vi , för då fyllde Linda myndig! Shit.. FATTA! Min Linda. 18 år!! Ikväll ska vi väl fira henne också, Lucas har överraskat henne!! Det är kärlek!! Berättar mer sen om igår , hejdåå

present från baby


utgång med en nära vän

Sitter och väntar på att Linda ska höra av sig, har sminkat mig och ska väl röra mig snart mot poolen! Imorn ska jag jobba frånochmed 12:15 och fyra timmar framåt. Känns bra. Man håller sig sysselsatt och fokusera på annat än Jesper, ushabusha vad jag saknar honom.


Igår & idag

Småland med Jesper var helt fantastik. Vi dansade tryckare till solnedgången, skrattade och lekte med kattungar. Kan inte beskriva med ord hur rätt det kändes att han var där med mig, alla älskar honom i min familj också. Perfekt känns det. Shit har aldrig känt så här mycket. Ni förstår inte. Han är allt.
Igår sa vi hejdå efter en lång tågresa från Växjö - Stockholm. Han är i Spanien!!! Jag dör. Vi var ledsna igår, va så jävla jobbigt att säga hejdå. Även om det "bara" är 12 dagar. Saknar han redan.
På kvällen åt jag och pappa pizza sen gick han ut. Så satt jag där helt själv, ringde Jesper. Klarade inte ens av att knappt höra hans röst förens tårarna började rinna igen. Läskigt att han inte är brevid eller iallafall i rummet brevid, han är i ett annat land.
Satt inne på facebook med glass och kände mig allmänt emo, Karin bjöd ut mig på chillkrök i spånga men hade inte energin att vara social eller åka så långt. Så va Anna inne på facebook, fina Anna. Hon va inte heller på topphumör så jag åkte hem till henne. Vi satt och pratade om livet på hennes balkong i mörkret och åt ben and jerrys. Så jävla trevligt och chill. Vi kom fram till att vi egentligen inte känner varandra helt, vi har ju mest setts när vi träffats med klassen, tjejmiddagar och sånt. Tycket skitmycket om henne och vi var faktiskt likare än vad jag trodde. Superfin tjej. Vi somnade på soffan till Sex and the city boxen. Vaknade i sängen av att vi låg och kramades haha tyckte vi såg jättesöta ut ;) <3
Ikväll har Linda bjudit mig på poolparty i Tyresö. Kommer nog bli kul! Bara hon är där så är det ju super!
Vill bara prata med Jesper NUU!! Men hans mobil verkar inte vara på.. ska försöka nu :) Hejdå

familj


Sunnydaaaay

Imorse runt 07:00 vaknade jag och babe. Vi åt frukost med mamma och sen klockan 09:00 tog vi tre en promenad till skanstull och eriksdalsbadet. Hade så otroligt roligt !! Mamma är världens snällaste och bjöd på mat. Sen lekte jag och Jesper i poolen. Faan va vi skrattade, han förgyller verkligen mina dagar. Vi såg massa små barn vi önskade va våra för en dag och lekte mamma pappa barn utan unge.. eller jag gjorde det :)

Snart ska jag jobba, och tror inte det blir så mycket kunder idag eftersom det är så otroligt varmt.. eller jo, det är ju fotboll.. fan.

IMORN ÅKER JAG OCH JESPER TILL MINA ROLIGA KUSINER OCH MOSTER I SMÅLAND! :) Vi anländer i Växjö 11:50 :) Åker runt halv åtta. HEJDÅÅÅÅ

Föralltid


Jesper and Milou drunk and a photoshoot

Jaja, jag vet, superdålig på uppdatering.. Stackars er! ...eller?

Idag jobbade jag och älsklingen kom förbi med sin mormor! Sen krökade han och jag galet i min bastu och tog en rejäl bastu tur. Sprang ut på gatan i våra bastukläder. Haha Jesper och jag alltså.. Humor till max!

Här är lite bilder jag och min bästis tog idag


Hey, i'm a beliver


Hallelujah

..när den är som bäst


Vackra röster


En till Kurt Nilsen!


You've been down the dark detours You have seen most of it all



You've been down the dark detours
You have seen most of it all
Crashed into the million faces
But never listened to them talk
You've got so much on your mind right now
It doesn't even help to try to solve them all

You used to smile with hope
and a pat on the back
Would last throughout the day
As the rain kept falling down on you
You wouldn't let them wash the feeling away
Hope itself dried out in you as you heard your man walking away
Without a word

You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, when I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

In case you didn't know I really care for you
I just wish you all the best
If love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect
I can not count the times I've seen you
Oh just slipping away with a broken heart

GRYM låt! Kurt Nilsen rockar min dag

inspiration

Ville ju ha en liten text eller brorsans namn eller mitt eget på handleden förut, men igår hittade jag en superfin bild på en tjejs nya tatuering!


uppdatering

Igår jobbade jag kväll också. Shit, har fan vart duktig. Fredag, lördag och söndag kvällspass. Stolt över mig själv faktiskt. Har gjort stora framsteg och är nästan självgående på jobbet nu. Jackie är så himla söt och bra! Riktigt schysst tjej. Hon visade mig sin tatuering igår, shit har typ taggat hela livet på att göra en.. men vet dock inte vad. Så väntar tills jag vet! Man ska absolut tänka när man tatuerar sig, life lasting.

Jesper kom hem från sitt land igår och kom till Fridays och hämtade mig vid halv elva. Mamma, mormor och Zeke åt där igår och hela kvällen satt dom o "aaaaw"ade och sa "va sööt du är i dina arbetskläder" .... Haha, men det var jättekul att dom kom. Igår var en riktigt bra dag! Dock blev det aldrig av att jag och Linda sågs.. så får inte se min tjej på två veckor nu :(

Idag har jag och Jesper bestämt att vi ska ha mysdag efter hans jobb. Så jag är fortfarande hos honom :) Badade och gjorde köttbullar. Kollade på Unga Mödrar och Ellen Degeneres Show, älskar henne! Så nu är det bara att vänta tills Jesper kommer.. typ en/två timmar kvar. Ska man dra ner till Liljeholms gallerian ett tag?



Jobb, längtan och vänner

Jag saknar Jesper som faan. Men han kommer hem idag :D Hoppas jag får sova hos honom även om jag slutar så sent. Har jobbat kväll/natt fredag & lördag. Shit, det är rejält slitigt. Började faktiskt gråta i fredags! Blev too much, och tappade ut massa mat. Men nu har man börja lärt känna folk bättre, och dom dryga tar man å sktier i. I fredags efter jobbet var jag helt död, men följde med Linda och Mimi till Vitan, vi hade jättetrevligt men var dock helt död. Kom hem runt 02:00. Likså igår, var heeelt död men drog ändå hem till Lisa. Det var nära och bra! Från mitt jobb var det bara strandvägen fram, där väntade Mimi, Linda och fina Claudia.

På hemvägen dansade jag o Mimi salsa och fnittrade lite åt alla schtekare på stureplan. Haha! Kom hem runt 02:00, köpte korv 8-) fan va gott det va!

Citat

"The truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones stuffering for."

Kelly Rowland



Said I'm so grown it's silly
I'm so above fussin', callin' and cussin'
Playin' little games at 5:30 in the morn'
Said it's a shame and a pity,

How everybody throws up,
That they're a grown up,
They don't wanna call me breathin' on the phone.
And I dont understand how he was ever with you, 'cuz he with me now
I'm so grown and intelligent
It's clearly evident that you're a child,
And honey playtime is not right now


But, I'm not gonna get on your level,
Not gonna pull me off my cool.
Im such a grown ass woman,
I dont got the time to play high school.
You need to get on my level,
'cuz right now you just look like a fool.
I'm such a grown ass woman,
I dont got the time to play high school.
I'm so above all of this and you.

Älskar den! :)

Her beauty and the moonlight overthrew you


Lars W

Anna bussen här utanför går ingenstans
det är ingen som vill någon vart
Jag har åkt så många varv
men det är alltid lika svart
Anna är det tiden på året som skrämmer
är vi trygga bakom väggarna här
Nej jag vill inte få in den där världen
den är så tom och tyst och tvär
Och min tunna karaktär
bara vrider och vänder sig
och vill va bättre man för dig
Ett smartare drag en lösning
En lanterna på din gungande båt
ja jag vet att jag sluter igen
Men det känns som om det är mig dom vill åt
Ja jag vet men det känns så än

Anna det är ett timglas som bara rinner
det finns inget att förstå
När himlen är blodröd och brinner
är det natten som tränger sig på
och jag drömmer så konstigt igen
Anna håll mig hårt
För jag skakar av all denna meningslöshet
jag förstår bara det som är vårt


Anna nu tänder de gatubelysningen
bussarna åker sitt varv
Jag letar efter rispor i ytan
en spricka ett hål en skarv
Det måste komma nåt bra ur allt
Det måste växa nått under alla lister
alla bingon alla tävlingar alla steg tillbaka
Res mig upp ge mig lust att hänga på
jag skall värma dig Anna
Jag skall lyssna och förstå
För trots all tomhet
trots det timglas som sliter i oss
Så ska vi hitta en väg ändå
Vi skall hitta en plats ändå
Hitta ett hem vi två

Allt för dig

JESPER! Han har bytit sig in här och spridit kärlek som ni ser! Fan va jag älskar killen. För mycket faktiskt. Med han gillar mig för mycket också 8-)

Jag har aldrig träffat någon som ger mig så många anledningar att vakna på morgonen.



"Gripande"

Hej älskling! vill bara säga att jag älskar dig grymt mycket! <3

RSS 2.0