yes, we're hot!


(ja, jag ser ut som en fjortis på den sista) ..men han är ju iallafall fin (Y)

I'm sorry brothers

Asså shit, förlåt för alla hej-jag-heter-milou-och-har-damp-inlägg!

Jag har säkert någon diagnos. Det trodde iallafall min mattelärare. Han kanske har rätt. Haha.


småland, 09' !

we'll never be friends

Hatar sånna som bara är som du, som dömmer folk från dag ett. Du erkände själv att du va sån. Men att stå och kasta i mitt ansikte, att du ogillat mig så länge. Känner jag mig bara dum som ens vart trevlig mot dig och försökt lära känna dig. Just nu är jag i ett stadie i mitt liv, då jag har noll tolerans mot sånna som du. Så kom inte nära mig. What goes around, comes around. Glöm att jag nånsin kommer vara trevlig mot dig.

Sånna som du förtjänar inte min tid. BYE!


jag har tråkigt

vafan ska man göra ikväll då..? fight club går på tv sa min mormor..

Dagens citat,
min mamma till min mormor;
"Jag är tydligen en sån där milf"



haha.. min mamma är 47. guys, SHE'S OLD!

Party

Igår hade jag och Madde fest. Det var galet. Gjorde en Ernie. HAHA. (förlåt).

Shit, så mycket olika människor från mitt liv det senaste året i ett o samma rum. Adam Lundgren(!), Ernies gamla kompisar, Jesper, Kevin Lindroth, Becca (<3!), Fanny, Sebbe Punani, Norrlänningarna och många fler!




The princess and the cute melon

O-H M-Y  G-O-D!

Igår var sjukt konstigt..

Jag gick på Fridays, jag kom lite sent så jag tog bara något. Fick typ fetaste biffen och mos för typ flera flera hundra.. Haha! Blev grymt mätt.

Sen åkte jag hem till pappa, som rivit sönder hela köket, som han pratat om att göra sen jag var liten. Men sen kom mitt rums renovering före och balkongen. Hela väggen var borta! och stackars lilla katten såg helt förvirrad ut.

Sen mötte jag upp Madeleine vid hötorget, hon hade sätt Upp. Haha!

Sen skulle vi hitta på något spontant och kul, villket vi gjorde. Ett par norrlänningar skrek på oss på tuben.. Eller, vi hade klivit på tuben och då skriker två killar, jag blir kaxig som vanligt och bah "Vad vill ni?!" Då säger dom att vi ska ta nästa tub och prata med dom. Vilket vi gjorde. Hängde med dom ute vid södra latin. Dom gav oss tusen komplimanger och lärde oss norrlänskt slang. Pratade om kärlek och framtida planer på veckan. Dom bjöd in oss till någon jacuzzikväll(?) ...

btw, dom kallade Madeleine "The princess" och mig för "The cute melon". Haha, allt var helt random men kul!

Sen drog vi på donken och allt var bara as konstigt..

..sen ringer dissarna jesper o andre. dom kom hem till mig typ 04:00..
No comments.


Jag och norrlänningen Petter :)


random snack

Helt ointressant tidsfördiv
..för er som ändå inte fattar

Jag kanske är dum som bett dig välja. Men nu inser jag att du valt och jag hoppas att du valde rätt. Vi båda har älskat honom, och jag förstår dig. Önskade bara att du hade respekterat det jag bad dig om som vän, att ta steget tillbaka. Men du valde att inte göra det.


Som vän tror jag att jag visar respekt och lyssnar. Det hoppas jag att jag gör. Självklart får du träffa honom hur mycket du vill, men kommer bara se dig annorlunda och inte vilja umgås med dig på samma sätt längre.

Känns som att jag ringer dig, säger samma sak hela tiden. Du fattar noll och sen hör man att ni umgåtts ändå. Jag är en människa, med känslor, precis som du. Jag är väldigt överdriven ofta och överdriver säkert det här med. Men jag får fan nog snart.

Jag bad bara dig om en sak. Att låta det vara för ett tag. Var det så svårt att stå emot?

Tonight

Kvällens style är lite sexigare och rockigare. Uppsatt på ena sidan och röda läppar. HOT.

outfit:
Svart långt linne
Svart glansig jacka
Jeans

convese (ofc)


...

Hemma från bio och fika! Nu; FRIDAYS.


Jag och Stina på bion.

Bio dags - FAME

Ska dra iväg snart med min lilla kusin stina, på bio. Vi ska se FAME.. Typ en bättre Highschool musical om jag fattat rätt.

P.s! Du som inte förstår vad det tar att vara en riktig vän.. Dig vill jag inte ha som vän då, är det konstigt? Förstå det.


Gotland 09.. 10?



Jag och Linda på gotland. FAN ATT JAG STANNADE SÅ KORT! Nästa år babe?

Makes me wonder

Milou funderar..

Träffade en tjej för nån kväll sen ute. En tjej som var tillsammans med mitt ex kompis. När jag träffade henne sist, var dom så himla kära och trodde aldrig dom skulle göra slut. Folk snackade om hur lika dom var, och jag tyckte verkligen dom kompleterade varandra.

Men nu stog hon där, inte alls fylld med kärlek och glädje. Singel. Känns som att alla gör slut, ibland är det ju bra att man gör det. Men ändå, hon såg ju inte ens lycklig ut längre även fast hon verkligen sa att hon var det.

People; ta hand om er!



Kärlek,
Milou.

Titta va fin bild! Älskade du..!


Uppdatering

Sry för dålig uppdatering.

Igår kväll mös jag hos Madeleine. Vi fick upp dörren som jag skrev igår, städade upp hennes lägenhet lite också :) Köpte pizza och kollade på Edward s-hands och sen kom Hanna hem. Hon hade köpt massa gott godis och vi satt och pratade om killar :) Sen typ klockan 01:00 överraskade Andre och Jesper oss (dom ljög om att dom var långt borta) sen när jag öppnade dörren stog dom där, jättefina! :)

Andre sov kvar och jag & jesper åkte hem till honom i Liljeholmen. Eller egentligen "gick" vi dit. Från Hornstull. Vi såg en helt sönder möshad brud vid tuben som var avstängd. Hon stog och grät, ensam i mörkret, med helt söndertrasade strumpbyxor. Ville att vi skulle gå fram till henne med det var så sent så vi gjorde inte det.. Ångrar det lite. Tillslut föll hon ner på rumpan och satt ner och grät... FAN varför gick vi inte fram. Men men. Jag sa ett antal gånger att vi skulle, men fega jesper (det är hans fel!!!!) gick vidare..

Vi hade en ganska lång och kall promenad 04:00 men mysig.

Sen nu ikväll kom jag hem, åt köttfärsås och massa glass. Bestämde med familjen att vi ska gå på Fridays imorn, har bara vart där en gång och det var flera år sen!

Känns som jag är så dålig på att träffa människor. Har liksom typ bestämt med Fanny, Elli, Becca, Mimi, Saya, Karin m.m att vi ska ses men blir inte av. Fan det får jag ta tag i!


När jag kom hem var jag i drägg-mode. Tror det syns. Haha.


Igår när jag och Madde städade tvingade hon mig plocka bajs.. Titta på bajsskyffeln i min hand. Ush.



That girl don't know who she is messing with

800 spänn senare är vi inne i maddes lägenhet. Nycklarna låg där inne.. så en (Y) på det.

Hatar att ha folk emot mig, speciellt när det är helt utan anledning. Fattar inte vad grejen är. Jag är alltid trevlig och vill ingen illa, men ändå får man massa skit. Men det är inget jag tar, inte en sekund. Så jag säger alltid till! Tycker jag att alla ska göra.

Kram.


16:00 Tisdag

Vaknade ganska sent så bestämde mig för att gå upp o göra pannkakor till mig och Madde! Igår somnade Jesper och Andre här , men dom gick. Så nu liggen Madde i ett skumbad jag gjorde åt henne (visst är jag snäll?). Idag vet jag inte vad jag ska göra, är på lite halvdant humör..


Madde i mitt rum :)



Hej jag färgar mitt hår hela tiden

La i en rödton i håret sist jag färgade, visst blev det bra?


16:03

Ikväll ska jag och Madeleine på middag hos min mormor tror jag. Igår chillade vi fyra (Jesper, Andre, hon och jag) hemma hos mig. Alla dom sov över, det var mys. Min familj var hos min morfar så jag hade lägenheten för mig själv. Imorse ställde vi oss och gjorde asgoda hamburgare! Kockar eller vad? Sen blire kanske bio! Pusshej!


Update

Hello! Jag sitter i soffan med Madeleine och min moster. Titta vilka fina vänner jag har!



(Andre som är fotografen, snor hans bilder hela tiden)

True or false?


Remember.. I live by; Keep your enemies closer.

16:40

Min mamma och en 90årig tant på tuben garvade åt mig och kallade mig player(?!) Bara helt random.

Ringde precis min största läsare...

Ernie(!)

Haha!

bilder från Västerås






...




I västerås

Hej, har precis ätit klart här i Västerås. En sak som sas under middag gjorde mig verkligen rörd. Så sjukt rörd. Därför är jag i tyst-mode at the moment. Känns sjukt tråkigt att det är typ chillfest hos madde (som vi skulle haft igår) och jag sitter här. Men men, that's life! Ha en bra kväll, hugsandkisses Milou.

Jag lackade när jag åkte hit, fick ingen sittplats på tåget(!!) Fick sitta på golvet(!?) jävla kuktåg.

Update

Som ni vet älskar jag svensk hiphop. Om ni har spotify måste ni lyssna på låten Godmorgon - Ken ring (den är ny) och Medina har två bra låtar också.



Nu drar jag till Västerås över dagen/kvällen, och kommer hem imorgon.

Juste, jag köpte ett par byxor, en tröja och färgade håret igår! =)

confession

när jag kom hem igår kväll intalade jag mig själv
att det jag varit med om under dagen varit ett skämt.
det var för abstrakt för mig att klara av,
fick det att likna en dröm men sen så vaknade jag.

idag är det stilla himlen är blå över huvudstaden,
solen skiner nu men jag kan inte njuta av den.
ljuva dagar det var du och jag men alla sagor har sitt slut,
och för mig kunde det lika gärna varit vinter nu
jag känner inget längre det du ser är ett skal,
för du tog bort den lilla bit av själ jag hade kvar.

Vad som än händer, klarar jag mig. Jag ska göra min ännu starkare, och aldrig ta skit. Man kommer alltid ha sig själv, medans många av alla dom här runt omkring kommer försvinna. Jag måste älska mig själv mer och alla borde stå upp för sig.

Haha poeten själv.


Min barndom gjorde mig stark. Motgångar som skillsmässa och att lära sig att aldrig ta skit var något jag verkligen uppfattade. Men det är inte det enda som format mig till den jag är, utan mina fantastiska vänner. Linda, Rebecca, Mimi (!!) och Filip är några av dom som alltid stöttat mig. Av dom här har jag kännt Filip längst, och du har vart som en coach för mig verkligen. Tack till er och alla andra goa vänner i mitt liv.  


fredagsfail

Fredagen var riktigt fail. Hade kunnat blivit aschill men nope. Orkar inte förklara mig på någon dum blogg men alla -stryk ett sträck över igår, tack.



Fredag på stan

Har shoppat! Var på stan med Andre och Jesper! Andre köpte ett par finfina skor och Jesper ett par vinröda chinos (Y). Mina broes har stil!

Vet inte vad grejen är, men älskar att shoppa ensam. Så när jag hade skillts åt med dom så åkte jag och köpte ett par svart jeans, en champangefärgad tisha och hårfärg! Mitt hår var fett fläckigt!! Så nu sitter färgen i, vill ha rödare ton. Mina kusiner, moster, två taxar och kusinerspappa kommer om nån timme, dom ska bo här.. så måste sova brevid mamma(!) hela lovet :O Så... kommer nog sova borta en del..

Ikväll bär det nog av till Madeleines egna lägenhet!

Ha det bra!



Jespo & Andre. Fina killar <3

life sucks

ASSÅ JAG SUGER I SKOLAN, JAG DÖR.
vart ska man äta idag då? :) är hungriii!


Vi är Lycka Loufa <3

23/10

Idag är det den 23dje. And we all know what that stands for. Jag och mitt ex skulle fyllt sju månader idag, just nu har vi lite kontakt men båda drygar mest.. Skolan går bajs i vissa ämnen. Pallar inte. Idag blir det lov, och man borde vara glad o taggad.. Mina kusiner och dom kommer idag. Ska bli kul men fullt där hemma! Nothing more to say, SALUT.



jag för ett tag sen.

Du är så klockren älskade Linda


Behöver dig, bästavän.

Jag har blivit seg

Är på sam-2-timmars-lektionen. Segt. Sitter med Sofie och hon skämde precis bort mig med massa hårmassage (happy-Milou!)

Asså jag har blivit största slakern (!!) jag sover typ varje lektion, igår slaggade jag i 50 minuter på lektionstid på Carl-Gustavs jackärm! och nu somnade jag nästan till igen.. SUCK.


Boring

HOLA GUAPAS! Är i skolan, sitter med Sebbe och väntar på Jesper & Andre. Vet inte vad vi ska göra idag men.. det blir nog great! (Y) Hade inget intressant att säga, åt precis lunch på Falstaff, åt kött, potatis med bea ;) Gott som fan. Hejdå.

Film hos Madeleine ...igen!

Hej, en snabb uppdatering för snart kommer min bror och tar datorn...

Har precis vart hos Madde och kollat på den konstigaste filmen EVER med Jesper, Andre och Sebbe! Vi hade jättekul. Jag, Andre och Jesper tog lite bilder men dom kommer upp en annan gång, och vissa får ni se liiiite längre fram för dom kan anses som stötande.. Haha, nej skojade. Det var det! Salut!


Jag & kinky Madde!

I skolan.

YO! Sitter i skolan med Shebbo. Vi ska egentligen ha AMA-möte men vet inte om jag ska gå .. Åt precis på Falstuff med Fanny, Sara, Carl, Carl-Gustav, Emil och Billy. Fan va mätt man blir! Galet.. Så nu antar jag att jag väntar på Jesper och ska hoppa mötet...

Min ända lektion idag var engelska, och det vara bara att kolla på American history X. CHILL!


Titta mina ankläppar av förstoringsmedlet. Haha!

Mamma, pappa, barn.

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street.


<3

Too little, too late.

"Trodde din kärlek försvann när du fick veta att jag kysste honom."


Come with me
stay the night
you say the words but boy it don't feel right
what did you expected me to say?
You know it's just too little too late
You take my hand
and you say you've changed
but boy you know your begging don't fool me
because to you it's just a game
You know it's just too little too late

So let me on down
cause time has made me strong
I'm starting to move on
I'm gonna say this now
your chance has come and gone


smile like you mean it


23/03 - 12/10

Var tog du vägen?
Var tog jag vägen själv?
Vi lova ju att alltid älska
När vände vinden?
När föddes tomma ord?
När hade vi förlorat allting

Utan ett ord,
Utan en längtan

Tror jag att vi
Kunde inte se
Kunde inte ta oss
Tillbaks till ruta ett
Tiderna förändras
Så står man plötsligt här
Och letar efter nån som man kan hålla kär
Tillbaks på ruta ett

Vi dela allting,
Vi levde av varann
Alla stora ord som band oss samman
Men vad sa ditt hjärta?
Vad sa din inre röst?
Va det fel att slå sig fri och vända?

Utan ett ord,
Utan en längtan



Mitt beroende fortsätter..

SCORE. Nytt avsnitt av The hills på hemsidan. LOVE IT.


Twin


Hm.. tycker ni vi är lika? Folk säger oftast att vi bara är lika på kinesögonen.

Goodnight sweetheart

Här är min bror. Älskade bror.

Tänker alltid på han när jag lyssnar på Goodnight sweetheart - Billie the vision.


"I never told you, how much i love you, and everybody needs a brother like you."

Beyonce I AM tour 2009 <3


Åh, älskade Beyonce!
Kolla va nära jag var!!

...


Asså min familj verkar verkligen HATA -Amy Diamond! Det här hade min pappa skrivit på face..  Min bror har alltid haft fobi för danskar/Danmark och Amy Diamond(!?). Tycker verkligen inte om henne, men hon har en bra balad. Inte så känd men. Jag har glugg, men vafan.. WHAT'S UP MED HENNES GLUGG? En cheeseburgare får fan plats i den.

F <3 M




Jag har världens bästa klass, och världens bästa Fanny <3

Fredagen hos Madeleine.

Haha garvar ihjäl mig, haff i lilla essingen på g! *internt.*

Hey gay!
Kom precis hem från Madeleine, slaggade där i natt! Jag, Jespo och Andrè Garcia drog oss till henne och hon hade gjort asmysigt! Tända ljus och hela skiten! Världens finaste Madde(!) <3

Vi satte på The holiday, (en favorit). Missade vissa delar, haha. Sjukt mysig film som man kan se hundra gånger, speciellt på vintern! Asså jag skulle döda för Maddes säng, god damn. La oss assent, Jesper gick klockan 06:00 och Andre och Madde satt uppe till typ 07:00(!). När jag vaknade kändes det som nån hade nockat än. Fan va bra man sov! När jag vaknade var Madde hos frissan så jag ställde mig o diskade åt henne *duktig*. Försökte få liv i Andrè och fråga hur man fick igång tv:n, men somnade i soffan. Åt en diet dryck till frukost/lunch (middag?). Fyfan, en sak jag hatar är att sova med smink och bh! Så jävla ochill!

Så nu ska jag fortsätta spotify:a!


Jag & bästa Mimi.

Ciao.

...

Ringde precis sötis Noel...

N: HEJ! *glad*
M: Heeej :) Vad göru? :o
N: Har precis bajsat <3 sj?
M: NICE! Fest(?)
N: Men lugna ner dig!!

Haha.. puss på nosen

16 Oktober, Fredag!

Godmorgon solstrålar! Har precis badat och ska aktivera mitt csn kort nu. Ska äta lunch med Jesper på Falstuff tror jag, grymt bra mat där! Åt där igår, (ofc) tog jag pannkaks buffè. Haha så typiskt mig.. Igår var jag med bla Karin och Vlad (Y) Stötte på Sara och Ingeborg på donken i stan, askul att se dom igen! Känns så sjukt länge sen. Känns som ett annat liv typ. Känner att man kanske borde hört av sig mer eller något. Men men. Idag hade jag typ lövplockning med naturkunskapen klockan åtta på morgonen -på sen vecka(!) Inte okej. Så.. som ni märker är jag ju hemma så.. Gick inte :/ Sov! Jag, Karin och Vlad var hemma hos Jespo och spelade stötspelet (Y) Haha, Karin var fegis <3 :) Nej men ska nog dra mig mot skolan nu, smell you later!


Jespo, Fanny & jag.. i dräggmode.

Cortes island, 2008!



14:27

Sitter och chillar brevid Schmidt på samhällslektionen. Blev precis utlåst från klassrummet.. Skulle krama en kompis <3 (!) Har inget viktigt att säga, bara att jag är glad! (Y) Även om det är konstigt att jag är! Men men. Life goes on.

Dagens
DO IT; Var egoistisk i livet och gör val i livet som du vet att du mår bra av, även om det kan vara jobbigt att ta steget.

Big changes, but still smiling!

Aaah. Galet.

Är vad man kallar singel & den här gången är det jag som valt det. Tack till alla som hört av sig och brytt sig! Tack så hemskt mycket! Men jag mår bra & det har jag sagt till er som frågat! <3 Idag var jag med min kompis J och vi gled runt på stan och var hemma hos mig :) Superduper dag! Don't worry, be happy!


You're my sun(?)

OH MY. Känner mig smått förvirrad.. men glad! :) Hade jättekul i helgen! Mycket mys.

Can you tell me what I should do? 
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?
how to get to your heart.

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

make up you're mind, come to your decision
do you want me or not?
cause if you don't I try to go on with my life
but no one compares to you
If you're beautiful, I'm the opposit
no doubt, true love comes from the heart
you like those other guys who's running after you
the question is, do they love you for real?

You're my sun - Incu.


9 Oktober

HEJ! Fanny och Milou här! Igår var vi hos en kompis och spelade det här stötspelet. Fanny var mes. Jag var och J var lite coolare.. och höll kvar i stötgrejen ;) NOT. Han var riktig mes också. Vi spelade xbox och hade det kul! Just nu sitter jag och Fanny på samhällslektionen med Schmidt och surfar ungmammabloggar, as usual. Igår shoppade vi fina trosor (Y) Imorgon är det två veckor sen jag träffade min pojkvän.. :(  High five på livet!


...

Ibland skräms jag av vad jag vill i livet. Aah..


RSS 2.0