Hair and makeup!

Mötte upp mamma idag & fick mitt studiebidrag. Har alltid tyckt att det är skönt att få lite tid för sig själv, så drog och shoppade lite. Massa smink, eftersom att allt mitt smink är slut! Typ första gången i mitt liv jag verkligen kännt att det är slut, brukar alltid ha massor med makeup, men nix! Sen fick det bli en hårfärg också, är trött på fjortisblond. Färgen sitter i just nu(!) så får hoppas att det blir något åt cendre hållet! Puss&kram

29 September

Vissa dagar är riktigt jävla gråa. Men jag log hela vägen hem.

Size zero?

I brist på något viktigare..

En polare frågade mig när vi såg en tjej med smala ben, om inte jag ville ha hennes ben..? Oftast svarar jag väl med ett "eh ja!". Men kände ingen som helst lust att ha hennes ben(!). Mina funkar väl helt ok och ser väl helt ok ut därmed? Visst, ta bort lite här och där och göra dom lite längre skulle väl vara ett +, men rätt nöjd med mig själv för en gångs skull. Känner lite så med hela mig, visst plattare magar har man väl sätt, men vem fan dör om jag har lite hull här och där? Tror inte en människa bryr sig! -Mer att älska fan!

23:21

Avslutade för ett litet tag sen mitt tv-tittande på Svenska hollywoodfruar & Färjan och sufrade in och kollade på avsnittet jag, Becca & Linda gjorde för UR/Ramp. Ush va dom har filmat mig fult! Underifrån och allt ifrån smickrande. Nej fy, inte nog med det, min samhällslärare hade sätt det! Jo, tack. Hoppas ni som vill se det inte hittar det, även om det ger mig ett gott skratt och en ledsam känsla av att Linda inte bor i Sverige längre <3.

Måndag - 21 September!

HEJ! Nu med halvdagar degar man ju sönder fan. Sitter och snackar med en polare om det.. Man åker till skolan, är där nån timme, kommer hem (om man är på dåligt humör & inte orkar något annat), degar sönder, äter middag, sover. Fyfan :) !

Känner mig fett nöjd med Jensen iallafall, hade ju inte ens besökt skolan innan men älskar klassen och allt som har med skolan att göra! Så happy, happy!!

Söndag 20/9

Sitter & kollar på Daddy's girls och The hills MTV. Såklart ett gammalt avsnitt, dom nya kommer ju 29:de! Happy! Helgen var riktigt tråkig och snartblire köttfärssås! Ciao.

Jag saknar mig dator!


15/09

Kom precis hem från skolan, sitter och kollar på Two and a half men.

Snart fyller vi ett halv år!! 6 månader. Damn, det är fan länge. Happy happy!

11/9-09

Jag har haft en jättetrevlig helg! Med massa nya människor. Som nu sätt många sidor av mig. Det var inte direkt meningen, men det känns skönt. Ibland får man släppa på känslorna, och sen resa sig igen. Gråtandes på en balkong i kylan i en timme, med en grov förkylning, smink i hela ansiktet och en partyklänning. Inte den bästa komblinationen direkt. Men jag skiter i det! För personerna jag var med är så jävla fina människor! Tack tjejer! Ni är bäst, och ändå känner jag inte er helt än. Allt löste sig sen. Som oftast. Bortsätt från allt förhållande drama så hade jag en sjuktnice kväll!


RSS 2.0