Mitt nya hår

Jag rockade mitt nyförlängda hår igår på Fridays ! Här får ni en och ännu en bild


Mia Rose


Här är en tjej jag följ i många, många år. En cover på Fallin' for you.

Tell me i am worth it


11:40

Idag är det Eclipse!!!! Med älsklings Jesper!!!!

Igår var min första arbetsdag på T.G.I Fridays! Fick göra massor HELA tiden! Men tiden rullade på rätt bra. Var där i lite mer än fyra timmar. Lärde mig massor. SHIT va deras golv är halt! Gick i slowmotion och små stela steg. Såg ut som jag bajsat på mig.. En jättegullig tjej hjälpte mig hela passet, Jackie. Hälsade på alla och det känns faktiskt riktigt bra.

Efter mitt hårda arbetspass promenerade jag och mitt långa lockiga hår till djurgårn där Jesper och massa fina tjejer väntade =) Dom firade Julia och jag kom förbi och sa grattis ! :) Sen gick jag och Jesper och han köpte redbull för 100 spänn i en selecta automat :S Jag köpte korv 8-)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Puss puss :)


29 Juni

Hej allihopa!
Igår shoppade jag lite. Köpte löshår för första gången i mitt liv! Har alltid velat ha längre hår men tyvär växer det grymt långsamt :( Så idag har jag lärt mig lite bättre hur man sätter i det.. Har lockat det också! :)

Kände att jag ville vara fin nu första dagen på jobbet. Ska ju till Fridays idag, börjar kvart i fem och jobbar till nio. Nu är det Desperate housewives på tv:n , kollar även fast jag har alla boxar :)

Idag fyller Julia år så vi kanske ska fira henne.. men slutar ju rätt sent.. :)


Igår var vi, Linda, jag, Jesper och Julia och massa på Skinnis. Var jättetrevligt :)

10:57

Linda och Jesper följde med till Gröna Lund med min familj! Vi hade skitkul :D Jag & Jesper åkte kärlekstunneln <3 Vi gick lustiga huset och åkte insane! Och massa mer. JÄTTEroligt grönalund besök med bästavännen och pojkvännen :) +familj! Jag, Jesper och Linda körde lite på spelen. Jag vann en panda :D Satsade 7 spänn och fick min lilla panda <3 <3 Jesper vann en liten orm och en fisk.... hahaha. Linda vann ett diadem med.. hudben. Haha!

Idag ska jag åka moppe till Jespers land!!! Är lite skraj. Men ska bli superkul! Kollade nyss på nya The hills avsnitet på mtv.com. Taggar sönder för finalen.

sky


First day at the job. Here I come Fridays Stureplan!


sooool

Är hos pappa nu och har suttit på balkongen ett tag nu :) Blir fan varmt där efter ett tag.



update

Idag kanske jag ska shoppa med mina killkusiner, sen vid 15:00 ska jag lära mig Fridays, klart 16:00. Möta upp Jesper 17:00 å vidare till Gröna Lund. Nu tänkte jag glida till mamma i slussen och sola. Aaaariiibaaa

taggad till max

Har kommit hem efter världens längsta promenad + middag med min släkt från småland. vi ska på gröna lund imorgon och är skiiittaggad !! Jesper ska såklart med! vi taggade lite genom att kolla på alla attraktioner på hemsidan hihi. KÄRLEKSTUNNELN HERE WE COME!!

By the way sådär.. Intervjun kunde gått bättre, och någon timme senare ringde Fridays och bad mig jobba där! :D Hur kul som helst! Ska dit imorgon innan Grönan och lära mig företaget. I like!!

07:12

Jesper väckte mig klockan fem nu på morgonen. Jag har inte somnat om, är för rädd att inte vakna tills min intervju. Skulle hata mig själv om jag försov mig, vilket jag kan vara bra på. Så här har jag legat i sängen i över två timmar, kollar gamla 16 and pregnant avsnitt och gamla The hills säsong 3. Saknar Lauren i serien!

Senare ska jag träffa Linda, som flyttat hem for good. Sen blir det middag hos mormor med smålandskusiner och diverse. Tjenis!

21 juni

Pappa fyllde år idag!

Jag gav honom en till kattunge som jag gick och hämtade imorse. Den heter Björn. Kolsvart. Superliten. Den andra katten hatar den.. Kanske beror på att den föll 10 meter inatt och kom inte in i lägenheten förens imorse, shit den är typ hjärnskakad.

Jag, pappa, Jesper och Zeke gick på resturang. Vi alla beställde fet köttbit + mos å bacon. Sen gick vi hem med daimtårta och mös med världens minsta katt. Jesper blev kär. Fan.

Imorgon är det arbetsintervju på FRIDAYS!! 10:00! MÅSTE VAKNA

14:09

Idag vet jag inte vad jag och jesper ska hitta på. Igår och iförrgår hyrde vi film och var hos min mamma. Vi köpte chips å dipp och mös. Ska snart kolla klart på L.A Giggolo (som jag dock redan sett...)

Imorgon

Guuud. Imorgon är det en stordag. Pappa fyller år, Linda kommer hem efter ett år i spanien(!!!!), och mina finaste rebecca och mimi åker till malta! GUUUD va jag älskar mina tre bästa tjejer!!!

Hela livet var ett disco

En låt Mauro och Markus skrivit! Den fastnar verkligen.. I like it!


Man ska inte stirra sig blind på vågen, man ska leva.

Jag väger säkert 10 kg mer nu än vad jag gjorde på den här bilden. Även tyckte jag då att jag var stor som ett hus och idagsläget tycker jag att jag ser bra ut. Tänk, allt sitter verkligen i huvudet.


Januari 2009



Juste

Ska på anställningsintervju på tisdag 10:00. På FRIDAYS!

Idag träffade jag henne

Bjussar på bild från.. åttan?

22:23

Idag vaknade jag ensam i Jespers lägenhet. Chillade runt ett tag och tog oboy och grejer. Sen åkte jag till Zinkensdamm och träffade Maja på hennes jobb :) Vi satt och pratade lite om livet och övade på hennes repliker till en audition. Sen åkte jag till ringen och mötte Madde. Vi kollade runt, sen drog vi hem till mig. Fixade hennes hår.
Blekte hela håret + klippte henne. Sen chillade vi. Saknar Jesper!!

Föralltid


And these two eyes that for no other
The day you leave will cry a river


Never could imagine there were only
Ten Million ways to love somebody

Min dag

Idag har jag spenderat min soligadag med Becca. Vi har promenerat längst vattnet, sen lite käk och sol i gräset. Hoppas man fick lite färg!

Sen drog vi till Finntorp -Nacka. Där Becca bor och åt massor med mat. Jag åt massa potatisbullar med lingonsylt och Becca åt Bullens pillsnerkorv ;) Vi kollade på Valentines day och mös i soffan. Sen åkte jag till Liljeholmen där min käresta väntade efter en heldag jobb.

Han bestämde sig för att ta sin kärlek (MIG) till Fridays på middag :D Gott som fan!! Så där satt vi, på Fridays stureplan och proppade i oss. Vi kom på en grej, FAN va nice det skulle vara om Fridays hade buffe!! FYFAN va man skulle käka! När vi gick fick vi en Fridaysballong :) Och när vi va hemma satt vi och lekte med heliumet hahahah. Jesper lät sig ganska lik, han har ju så himla mörkröst! Jag lät som ett litet barn.. Vi skrattade massor och lyssnade på Shakira.

Nu ska jag kolla på mtv.com. Blir antagligen The hills eller teen mom. Hoppas nya the hills avsnittet har kommit!!


Så hela dagen i solen med en bästavän och en mysig middag på resturang med min stora kärlek. Perfekt.

jag har färgat min utväxt


Min brors student


Mormor & mamma <3

en minut till tolv

Har spenderat en dag med Rebecca och faktiskt träffat mannen myten legenden Wolle. Trevlig snubbe. Becca & jag gör det vi kan bäst, åt allt som hade mycket dåligt i sig och kollade på film. Sen vid sju-snåret masade vi oss till Nacka Forum, hon köpte lite kläder och jag kosmetik.

Sen mötte Jesper mig efter hans första arbetsdag och vi möttes med två stora leenden. En dag ifrån mig och han är ändå saknad. Nu ligger han och sover eftersom han ska upp innan fem. Stackarn.

När han mötte mig gick vi till mataffären, han köpte min favoritglass till mig, B&j ofc. Och sen berättade han att han fixat Eclipse biobiljetter till premiären.(!)

Min kille. Jesper. Helt outstanding. Vart har du vart hela mitt liv?

Jag önskar alla att hitta någon, och titta på honom så som jag tittar på Jesper. För det är guldvärt.

12:17

Hej, har inte så storlust att blogga men gör det lite då och då. Sitter o dricker min dagliga Berocca och ska kleta på lite smink så man ser ok ut. ska till mamma och hämta matte a boken, sen till pappa för att hämta mobilen, sen till skolan för att lämna boken.. ush. det är faktiskt lite långt till skolan. men aja. jesper gick upp fem imorse och då vaknade jag såklart också efter alla hans "hejdå-pussar" som uppkom 20 gånger under den där halvtimmen han var hemma. Så blev klarvaken men lyckades somna om till 11. Så nu ska jag dra mig snart och låsa den lilla lägenheten.

Juste! Jag fick pengar för mina betyg! ...av Jespers pappa! Aaaah. Har jättesvårt att ta emot pengar och saker men blev superglad :) tack göran ;)

Juste! (En gång till hähäh)
Jag köpte mitt sommarlovskort igår!! snacka om lättad! så jävla skönt att ha de nu. och pricken över i:et, det var acces!!! har alltid velat ha acess, det är så jävla skönt att inte behöva ta upp det. (smygreklam) men.... det bästa av allt ... DET ÄR LILA ! :D

Igår åt jag och Jesper middag på Mcdonalds Liljeholmen och vi gick och drog våra Acess bara för att visa att we're the maaan. Haha så jävla gay. Vi gick lite med attityden "mucka inte med oss, vi har acess, OKEJ?!"

01/01-2010


Jag älskar dig hur mycket som helst


08:20

Hej bloggen! Ska snart dra mig mot slussen och göra ett ärende. Sen till skolan för att lämna böcker, sen hem och sen till min brors student. Shit, det var inte längesen han slutade dagis och jag blev ensam kvar, och nu ska han ta studenten! SJUKT. Båda mina mostrar är i sthlm! Känns kul! :)

summerbreeze


Du å jag alfred, du å jag.


Världens bästa brudar


Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst


Längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi dig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen

Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Älskar den! shit

my fab 3

Jag saknar mina tre bästa flickor i hela världen. Mimi, Becca och Linda. Vänner för livet.

Med mycket i skolan plus pojkvän hinner man aldrig ses, typ en månad sen Becca? :(
Linda flyttar hem 20:de Juni!
Mimi har fått massa jobb, jag är jättestolt!

19:32

Har pluggat idag hos Jesper. Han blev sjuk imorse och åkte hem hit till Liljeholmen. Vaknade runt elva, pappa köpte frukost :) Köpte två nacho de luxe och åkte och väckte Jesper. Han blev jätteglad :)

Nu är jag vrålhungrig och bitter för att jag inte fått någon glass idag. Det blir lite för mycket ibland. Kan lätt sänka en liter på en kväll. Inte ok.

Juste, fick mvg i svenska. LIKELIKELIKE

Kompis


Petter

Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt


Jag vet vem jag är, när jag är hos dig.


Min helg

Jag har haft en jättetrevlig helg måste jag säga!

I Fredags var jag och Jesper ensamma hos hans pappa på kvällen och på dagen spenderade vi all vår tid på JENSEN SUMMERGAMES. Vi var på stan på dagen, chillade, träffade Tom & Cornelia, kollade på alla flak, blev nersprutade av öl ... mindre kul. Fikade.

I Lördags hade vi parmiddag med dom två och pojkarna lagade mat åt oss medans vi snackade tjejgrejer :) Vi drack lite och sen hyrdes det skräckfilm! Vi fyra låg i Jespers utbäddade soffa och glodde på The Grudge, vilket visade sig inte alls var bra?

Dom sov över och vi skrattade oss igenom hela lördagen! På söndagen drog jag och jesper för att träffa hans mormor i kungsan och gick på Smaka på Stockholm. Vi köpte mat och satt och pratade med henne, supersöt mormor! Sen åkte vi lite moppe och sen vidare till min mormor! :) Vi åt middag med min amerikanska släkt (moster + man) och min morfar kom + mamma. Sen brorsan.

SUPERNAJZ.

Jag saknar dig


sleepover

Vi har haft en supertrevlig kväll med Tom & Cornelia här hos Jesper. Vi har ätit middag, druckit och hyrt skräckfilm! Det blev sleepover! Sköna människor och sin stora kärlek, kan inte gå fel det!

*

Hej det är Jesper o Milou :) Jesper får inge sex....

Random youtube, i like

PYRAMID!


Grymma brudar!


Donkadonk

Jesper kommer närsomhelst. Vi ska nog plocka upp lite mat ute. Typ donken. Hejs

Kom hem med två nya toppar


magic eye

Jesper och jag var hos min mormor i tisdags :) det var trevligt. Hos min mormor sitter man alltid och leker med den enda intressanta boken hon har.. som är "Magic Eye". Det är bilder som sen ögat ser i 3D. Jesper blev torsk.


Lyssnar på Melissa Horn

 
Här har ni min spotify-lista! 318 random låtar! -----> random


nyinköpt


..

Är hos Jesper o ska försöka plugga upp historia a så jag inte behöver gå med 94orna nästan år...... hejs

...



Fastnade i Stockholm platsen där jag föddes
Platsen där jag växte upp platsen där jag glömdes
Platsen där jag dömdes


...

Väntar på Jesper....... gud va jag skriver för mycket om honom. eller?!?!?!?!


grattis tom & cornelia på halv-års-dagen!


14:01

Idag blev det skolk. Dåligt, i know. Men vaknar fan aldrig av väckarklockan längre!! Har massa plugg, är hos pappa.

Vaknade runt elva, jag och jesper gjorde oss sexiga och sen promenerade vi längst ringvägen. Vi köpte med oss pizza och satte oss i parken. Visade tutten för småbarn som Jesper skulle sänka.... Hahahahha. Han är så rolig. Sen promenerade vi till tuben, gick av i slussen och han åkte vidare till skolan. Jag gick hit, till pappa, satte mig på balkongen med solaruniformen, bikinin + spotify å fanta. Men nu äre slut på det roliga! Nu: PLUGG PRESS.

K'NAA - Take a minute


världens bästa annika + försök till shopping

Var på en shopping runda efter skolan. Men hade ingen insperation. Gick götagatan tusen gånger, till skanstull, ringen, tillbaka till götgatan.. men nej. blev bara en hårprodukt.

ikväll kommer min moster från usa på besök. ska bli super. jesper och hon ska få träffas. känns bra! så.. middag hos mormor!



idag var jag med min franskalärare emmily & annika och viktor på ett franskt café istället för lektion! vi hade superkul och pratade om livet. det är ju bara vi. som privat lektioner nästan.



RSS 2.0