01/06 imorn! = 5 månader kärlek

Jesper. skrev. på. bloggen.
Jag älskar dig babe. Imorn fyller vi 5 månader!
Om en månad är det ett halv år. jag dör.


Flickvän<3

Milou, du är det bästa som hänt mig!
Oroa dig inte över skolan älskling, det kommer gå hur bra som helst!
Vi löser det tillsammans ju.
Nu ska ja gå och väcka dig med en puss på pannan <3

Till er som inte bryr er... lyssna på den här istället.
Peace>


En promenad i soliga söder och deeptalk till tre på natten

Han sover. Så himla vacker. Jag tog alla bullar och värmde. Hoppas han inte blir sur.. Nu kommer bilder från vår promenad igår! Juste. Jag och jesper var uppe till nästan 03:00, och pratade om allt som hänt i våra liv. Det är inte många man berättar eller öppnar sig så mycket för, som vi gör. Skulle kunna prata om vad som helst med honom. Det är det som gör han till min bästavän samtidigt. Jag älskar det med oss.


Vårt ställe


Morsdag - 30 maj

Igår!!

Dagen började med en mysig morgon ensamma hos Jespers pappa. Vi åt köttbullar, han spelade fifa, vi kollade på 8 mile m.m.

Senare drog vi ut på stan, kollade efter en jeansskjorta till pojken min. Vi var på stan och hittade en supersnygg! +brillz. Storshopping! Sen köpte vi en cooler och mötte Julia de ruvo och chillade galet. Vi mötte min mamma och sen gick jag, hon och mormor på Fridays! Så jävla gott! Sinnes. Efter det drog vi tre på Sex and the city 2! Superkul film, alla vi tre har alltid älskat SATC. Så var skitnajs. Sen drog jag till Liljeholmen, mötte Jesper, så drog vi till min mamma på södermalmish.

Vi fick goodiebags på bion + en chans att vinna en resa till thailand ;) är fett taggad på att vinna.... tror jag kommer göra det hihi

bloggish

BLOGGEN. Been a looong time since we spoke.

I fredags rockade vi galet hos Mons. Riktigt lyckad kväll. Tjejsnack - vilket var bra. Pussar från flickor o pojkar (JESPER BARA!!!!) och lite gammalt folk man inte sett på apalänge.. sweeeeeet.

Igår lördag lagade Jesper mat till mig o hans mamma kom också o åt.

Ikväll blire Sex and the city 2 med mormor och mamma. Glöm inte att gratta din mamma! Peace

Morning

Har gått upp för en timme sen. Låg och mös med babe och sen badade jag o tvättade mitt lilla hår. Kom upp, då hade han gjort frukost till mig :) iiii

Nu ska jag fejka lite taaaan. Hejs

23:52

Jesper ligger o sover.. ska joina snart. Har pluggat galet idag, har blivit värsta plugghästen... (bara för jag pluggat 2 gånger) men ändå..

Langade MVG i franska slutprov idag. STOLT som faan. Imorn ska det spikas höga betyg i swedish! Byeee

Mamma @ facebook 23:50


"okej" .. hörde ni? hon utmanade er.. SKAFFA ER ETT LIV.. annars...

You can try and read my lyrics off of this paper before I lay 'em


Läs en bra bok - Skynda att älska!


Spotify press!!!!


give it to me baby like bom bom bom


Nu ska jag åka till skolan och bleka dom lite mer! Yeah


10:21

Hejsan. Vaknade tidigt av Jesper :) Han låg o pussade på mig.. så vaknade.. "åh nej" i love it.

Nu har jag ätit mycket onyttigt till frukost. Satt fint. Skulle pluggat med kollar The hills aftershow istället. Ska sminika mig snart.. Puss puss

Higher

shit shit shit. plugg plugg plugg. hade franska prov idag. tror det gick bra.. i really hope so. försöker satsa. sen måste jag börja med geografin och göra klart historian som jag faktiskt kommit en bra bit med ! speciellt satsa på geo, eftersom jag hade ig varning och nu gjort de senaste två grejer i vg.. så äre fan press att få vg igen, och förhoppningsvis i slutbetyg.

Tänkte mest tillägna detta inlägg till Jesper som totalt ryckt upp sig i skolan!
Han fick 5 MVG... IDAG!
Shit. Helt Galet. Jättestolt. Hoppas jag bidrog med lite villja att höja sig :) Nu senaste tiden har vi försökt pusha varandra mer.. Känns jättebra!

She's loved


Smygreklam + en morgonhäslning



Vare 2008? Eller 2009? I love you Maja !


11:13

Goodmorning bananas! Knäckte precis min stora pappas rygg! Brukar gå på den när den ska knäckas.. (?).
Nu ska jag sluta snacka random & berätta att jag gick upp en timme tidigare (eftersom man nästan aldrig somnar om när Jesper livar och har sig i mitt rum tidigt på morgonen).. så tog en nice dusch. Nu har jag shortsen, linne och skjorta. Sen blir det väl premiär med väskan. Shit va stor den var (y)

Nej nu ska man väl måla på lite make och se lite snygg ut. Ciao


KOM HEM BECCA & TA MED DIG LINDA


Allt för dig


sommar 2009



You're golden man.


20:20

Väntar på babe och är fortfarande sjuk. Har kollat ännu en gång på episode 4 av säsong 6 -the hills. + Loris avsnitt av 16 and pregnant.

Juste, pluggade också! Känns som allt för längesen. Var faktiskt kul! Jätteintressanta grejer. På tisdag är det något nationellt prov-liknande grej i franskan. måste satsa.. får ta tag i det imorn. får se om jag är frisk tills dess.

Titta va mamma kom hem med från posten


Den kostade mellan åttahunda och tusenlappen med frakt och allt. Värt. CLEAN SOM FAN. Rymlig också!


Fredag på Skinnis


Jag och Mimis vän Ida :)


15:13

Jag är fortfarande sjuk. Pappa är o handlar icecream + bullar till mig. NICE? Väntar mest på att Jesper ska komma hem från landet, vilket han gör tidigast sju... Kollade på Juno precis. Ska väl kolla The Hills, Teen mom eller något liknande nu.. BYE 

Brännan


Karin

Efter Rålis så drog jag till Karin som hade födelsedagsmiddag :) Det var supertrevligt. Jättekul att träffa Vera, och andra också ! Karin är så söt! OCH SHIT, va hes jag blev under kvällen! Kunde knappt prata..

Btw, tror jag & Vera gick lite looose på Jag har aldrig....

FKB


Fan va du är sweet


Rålis igår

IGÅR. Då vaknade jag på morgonen , gick upp. Klädde på mig. Åkte till Mimi med 3an. Chillade där, åt varsit paket bacon. Sminkade oss. Drog ut. Gick till Ringen, köpte kladdkaka, Kalle sprätt läsk o vindruvor. Jag plockade upp en cooler. Så drog vi till Rålis med Mimis kompis Sanna och hennes pojkvän & hans 2 kompisar. Skit trevligt hade vi! Dom hade laddat upp med öl, chips, choklad, loka, fingers o massa mer. Så vi satt o svulla i solen! Snackade om livet o hade det väldigt trevligt. Vi satt där i några timmar & skrattade.






21 Maj

Igår vaknade jag & J tiiiidigt. Vi hade nationelltprov.. Vilket del ett av det hade vi också sovit bort.. Så.. Vi låg kvar! Sen gick vi upp, helvete va soligt det var! Så tidigt på morgonen gick vi ut :) På en jätteskön promenad runt på Söder! Båda iklädda shorts. När vi insåg att matkorten inte börjat funka äm drog vi till min pappa på Slussen och satte oss på hans balkong! Vi tog massa olja så vi skulle bli pepparkakor!!!! Hm... Vi låg mest o klagade på hur bleka vi var.. Jespers han såg ut som ett liks. Sen gick min pappa och köpte frukost till oss. Vi fortsatte mysa på balkongen och pumpade Billie the vision jättelänge.

Så satt vi och sa "faaan va det här är mycket mer nice än dom som sitter inne och gör nationella!! Ha ha ha"

Sen somnade vi i min säng, och när vi vaknade trodde jag klockan var sex, men den var bara två. Så vi gick upp, tog bussen till mamma, köpte pizza på matkorten. Satt ute och åt. Sen gick vi en liten promenad igen. Till Skanstull och vidare till Skrapan. Sen åkte vi till Liljeholmen, chillade där ett tag och sen åkte Jesper till sitt land :(

Världens bästa dag!


Kolla vad jag fick av Jesper!!




Det är världens största och skönaste kuddar! En med alla våra speciella datum och en med en söt text. Guuuuud, han är ju bara fööör bra. Dör. Recention: SUPERBRA SÖMN PÅ DOM! (sov på dom inatt)

sommar med sara


10:34

Är jätteförkyld!! WTF? Och har ont i huvet :( Ikväll ska jag på middag hos Karin :) hon fyllde ju år för ett tag sen. Nu ska jag lägga upp bilder, sweeeeeet?

00:35

Nu ska jag sova och kolla på Juno. Fler bilder kommer imorn :) Och då får ni se presenten jag fick av Jesper! Hejs


Superbra bok!


The worlds greatest


Vårkväll

Kom precis hem. I mina shorts. Klockan är 23:58. Kallt. Yes.

Var ute med Mimi, Melissa och några andra. Vi var i Rålis och på Skinnaviksberget! Träffade Maja, Andre och Douglas där. Nicenice. Men mest satt jag bara och klagade för det var kallt. Var väldigt otaggad ikväll. Saknade babe.

Så hade det helt okej. Har haft världens bästa dag, och helt okej kväll :) Puss

15:07

Heeeeej.
Somnade på balkongen i solen efter en Nacho De Luxe. Vet inte hur länge jag sov, nog inte så länge.. Men om man gör det ett par gånger så blir man nog lite brun ! (y)

Idag är det Katarina Norra dagen! Såg på facebook, så ska gå med Nikolai, Elli & Maja :) Ush dom tre just har jag saknat röven av mig!!!

Shebbo frågade om jag ville sjunga med han på avslutningen, jag gillar ju Lars W, så någon duett med honom? Ni får gärna ge tips :)

Sen ska jag & Jesper äta med min mormor. Tacooooo! -Och innan dess ska jag köpa shorts med pappa! :)


Jag & Elli i Romme! :-)


Pure happiness


Världens bästa tjej


USA WHITE

Sitter & bleker tänderna som en tok här på Historia A. Usa white ska det bli! Tänkte utmana Pia, Jespers mamma, om vem som får vitast.. Let the game begin.


Jag bleker tänderna med easewhite! Likelike


Ush så hemskt


Fanny

Var med Fanny i Nacka Forum igår. Kollade på Zara. Sen mötte jag Jesper i Liljeholmen, vi promenerade upp till honom. Fan va varmt det var! Helt sick. Jesper spelade lite x-box och jag satte mig på balkongen. Sen stannade vi hos hans pappa över natten. Pluggade och skrattade.

Skådade precis bland det sötaste någonsin, Fanny du är så fin.

Han vaktar mitt hjärta


12:46

Träffade precis Jesper i korridoren och vi mös sönder. Älskar att bara ha ansikte mot ansikte. Andas. Ta emot hans mjuka läppar mot mina och bara le :) Lisa sa igår, precis som det är, att allt på bloggen verkligen handlar om honom. Det gör den ju också, men han är ju en stor del av mig. Babe.


Vatten som resurs

Har en uppgift i Geografi A som jag itne ens har börjat med.. P.a.n.i.k!
not. det är chillduuuude.

Min & Jespers första bild 11 september


Tandblek på G


Fanny sa till mig...

Kärlek slutar med brustet hjärta, livet slutar med döden.


Bloggar

Som ni vet så har jag bloggat i tre år snart, och tänkte dela med mig av bloggar jag läser.

Mindre kända
+ nära vänners.
Mimi
Linda
Karin
Annie Viktoria
Langtarefterdig

IngridBerg - Dikter, fina texter & tankar.

"Toppbloggarna" jag följer
Blondinbella
Katrin Z
Falsksanning
Kissie
Kenzas
Cimon
Michaela Forni
Anna Hibbs
Jackie Ferm

Fina texter

Säg att jag är ledsen, för alla fel som blev, att inget av dem var menat som någon slags elakhet.

We can't hide - Donkeyboy


Ha det bäst, jag älskar dig!


07:24

Sitter & tar en kaffe här på morgonkvisten.. Fortfarande ont i kroppen. Ska till skolan snart. Men först ska jag finputsa facet, Jesper måste ju vara stolt. JAG ÄR SÅ JÄVLA AVIS PÅ BECCA! NU ÄR HON FRAMME I SPANIEN HOS VÅR FINA LINDA! Linda: Hoppas du har kul på Metallica!


Världens bästa brud

..

Hellooo! Får panik. Kan inte ladda luren... hur ska jag vakna? ingen väckarklocka? aja.

Idag hade jag friluftsliv med gympan i tekniska, var roligt! :-) Sen hade jag jättemysigt i solen med Lisa Bolle, Becca och Karin!

Jag och Jesper möttes i Skanstull och sen hade vi picnic med våra hemlagade hamburgare! Satt i solen på min gård med filt <3 MYSIGT.

08.43

Ååååh morgonen började med en stark irritation.. Gillar inte klängiga människor. Fy. Och så har jag ont i kroppen :( Jesper ligger och sover, börjar om 1 timme :) Tog sovmorgon över matten.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på

Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår


super size me

Bajs. Jag har gått upp i vikt som en jävla kossa. Men jag älskar mig själv så mycket, så det gör inget, haha :-) coooooola

över 20 grader?? hörde jag rätt?


erik hassle press


17:38

Kom precis hem från en liten shoppingtur med teresa! orkar aldrig lägga upp de jag handlar längre.. är ju rätt ofta man hämtar hem något, hähä. Så ja.. blev en liten smink & en present till pöjken +mat. Ciaooo

En galen natt

Igår plockade jag upp ett par nya skor. Vita. Låga. Inga speciella.

Sen mötte Jesper upp mig på moppen. I den fina vårsolen. Jag hoppade på där bak och så körde vi till Mcdonalds. Bjöd grabben på lite mat och sen körde vi till Lidl och köpte massa skit som vi proppade i oss till Sherlock Holmes & Saw 1. Jesper skrämde mig fast jag vet att han var rädd som en liten flicka. Så där låg vi. Med b-godis och låtsas cola och var rädda. Vi delade många pussar och många skratt. Den killen, honom älskar jag.


peace

Bloggen. Känns lite meningslöst. Skriver sällan och oftast bara om mig och min pojkvän :) Så varför läser ni? Haha. Men men, im going to keep it up. Har fan bloggat i tre år snart. Sitter på mentala träningen med tandblekningen i! Juste.. har börjat bleka nu.. min fjärde behandling.

15:16

Heeeeeej. Jesper gick precis och nu är jag själv. Skulle till Mimi men hon kunde inte :( Har precis badat och nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra... Hejdå!


Bulls and stuff

Hej. Uppdaterar aldrig nästan..
Iallafall.. Bakade precis klart bullar med Jesper :) Nu vilar han och ser hur söt ut som helst!
Pssst! Jag tog en bulle när han inte såg...

Sov hos Mimi i Torsdags :) Vi hade asmysigt!!!

My first day at the job

Gick upp klockan åtta imorse och badade hos jesper :) blir så varmt i sängen när han är sjuk. inatt har jag grävt i hans röv i sömnen.......tänk om det var någon annan?! FY. Han rumpa är iallafall söt hihi. Idag ska jag jobba till nio. Wish me luck! Hejs

Inte alls 8 på senvecka...

Okej.. Jesper gjorde puppy-eyes.. så kunde inte lämna lägenheten. Yes. Blev inget nationella... Asså fitta också. Han kan övertala mig till vad som helst :( Inte okej. Vi kollade på Baksmällan. Fortfarande lika bra.

Ikväll blir det inget jobb utan.... BIO! :D Stans coolaste kille ska bjuda ut sin fina dam! Yesyes. Nu blir det nudlar eftersom jag är mobbad och ingen vill äta med mig.

Klockan åtta på senvecka är inte okej

Jesper är jättesjuk & jag käkar frulle! Klockan 18:00 ska han överraska mig med bio :-) Han är så bra! Hoppas jag inte blir smittad.. då kan jag inte jobba ju. Skrev avtalen igår och hoppas det går bra nu.. Kommer säkert vara segt i början och bättre på sommaren. Nu måste jag dra, ciao!

at school

Igår tog jag en day-off som jag & Jespers mamma Pia kallar det. Bjöd grabben min på Tacobar och sen drog vi till frissan. Gjorde täta folieslingor i hela håret så det är relativt ljust nu. Klippte också. Det tog några timmar och medans var Jesper på en anställnignsintervju.. tror han ska på två till idag.. Lycka till babe! Är lite nervös för min första arbetsdag. Går nog great. Peace
Väskan som kommer hem till mig snart. +60 hemma tandblekningar. GREAT!

Jag fick jobbet!!!


Börjar 18:00 idag +sommaren.


12:38

Hejsanhoppsan lillebror! Får smått panik av att min käre telefon laddar snart ut på sina dyrbara batterier.. Not good. Har håltimme och tänkte tillägna den till bloggen. Ey.

Pussade precis jesper precis som alla andra gånger vi möts i skolan.. Hihi. Ush va ensamt om man inte hade någon att pussa på här. han är bäst.

Ni kommer få se bilder på rosorna sen, men har ingen sladd till telefonen just nu. sjuuuukt fina, shit.

Maj 9, 2010

Hej allihopa! Min födelsedag var jättetrevlig, trotts det dåliga vädret! Det är alltid bra väder den åttonde maj annars.. Men men. Var med fina vänner, pojkvän och familj.

8 Maj är världens bästa dag varje år

Heeeeeeeej & tack för alla gratulationer! Man blir verkligen jätteglad att så många hör av sig och bryr sig.

Snart ska jag fika med dom som kunde och ville träffa mig på denna speciella dag! :) Klockan fyra på WAYNE'S ! Hör av dig om du vill komma vettja!

Så.. Det alla undrar? Vad fick jag?
Av pappa fick jag pengar, mamma har beställt en väska till mig som dock inte kommit än.. Jesper då? Jo hans present hade inte heller kommit :( Men han har berättat vad det är , men det får ni inte veta förens den kommer ;) Sug på den karamellen! Ikväll ska min och Jespers mamma träffas för första gången. Ska bli superkul! Vi ska på resturang :) MYSIG ELLERHUR? Älskar honom som fan. Grabben min. Jag la precis en tuggad maraboubit på hans pille och så skrattade vi ihjäl oss och sa att det var bajs! Hahahhaha. Ja, det är vi. Älskart!

Jesper gick i typ en kvart och lämnade mig själv.. Så kom han tillbaka med TRETTIO ROSOR. Sjuuukt, Är målös. Hans mamma gav också :D rosa var dom och hade ett gulligt kort! Livet är grymt.

Fredagsmys

Ska ner till affären & handla mat till pappas wook. + fredagsmys till ikväll. Orkar inte gå ut + att jag längtar efter babys famn.. Så jag har laddat ner massa filmer och ska köpa dipp (holiday), chips, choklad och läsk! Yeah. Bra grejer det! Nej nu fan måste jag klä på mig! Kan ju inte ligga här med rumpan bar. Hejs



In her shoes

Bloggen! Min käre vän Karin kom hem till mig idag efter skolan. Lunchade med Jesper på FK! :) Jag och Karin kollade på In her shoes, älskar den! Cameron Diaz är ju bara för söt. Vi mös och pratade om roliga & tråkiga saker.. Hon gick precis så nu är jag ensam. Har inte fattat än att jag fyller år imorn. Lite galet. Men men. Hoppas jag får något fint :) Har inte direkt önskat mig något speciellt så blir nog glad för vad som :) Juste, har ju fått igång min laptop som legat i ide i typ.. ett år? Så snart kommer det säkert massa gamla roliga bilder :) Chattade lite med Linda, var roligt! Ska bli så kul när hon kommer hem! Jaja, nu har jag inte mycket att skriva.. Ikväll ska jag nog bara ta det lungt & klockan sju kommer Mimi! Världens bästa Mimi! Ciaooo.


Tidsfördriv

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
Gå under. På riktigt. Bli helt förstörd.

Hur många har du varit tillsammans med?
Två

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
Om man känner att det absolut är the one och det är på rätt tid och plats -med rätt pengar.

Blir du lätt kär?
Nej det tror jag verkligen inte! :)

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?
Ett vackert leende
och någon som är trygg i sig själv, som inte behöver imponera på allt och alla. Lade back & har talang.

Vad är det mest avtändande du vet?
En riktigt otrevlig kille som behandlar tjejen som skit. En kille som sätter regler och tror att han är något/bättre.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Hm.. Man ska ju definitivt inte ha för mycket gemensamt. Men det är ju absolut viktigt att ha vissa egenskaper och upplevelser gemensamt.

Hur länge varar dina förhållanden?
"Mina förhållanden". Beror absolut på vem det är med. Mitt och Jespers har vart helt fantastiskt och vi passar perfekt! Så definitivt länge!

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja . Är fortfarande lite rostigt *sadface*

Vad är det mest romantiska du varit med om?
Hm.. Inte så mycket faktiskt :) Asså inget sånt där "Woooow" Shit va tragiskt.

Hur raggar du?
Raggar inte :)

Har du en ”utseendetyp” hos killar?
Som min egna <3

Beskriv en perfekt första dejt:
Mycket skratt och spänning.

Vem var din första kärlek?
Malcolm @dagis.. Inte för det var kärlek men.. :)

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Inte min grej men go ahead om du är kåt! Men skulle inte jag göra.

Vad tycker du om one night stands?
Inte min grej det heller!

Hur är du som flickvän?
Överbeskyddande, avensjuk, glad, busig, barnslig, alltid kontaktbar, kärleksfull, trogen och helt såld.


Kom på en sak..

Jag fyller år imorgon!!!!

Jobbintervju + mys.

Heeeeeeeeej.
Igår var jag på min anställningsintervju på Definitiv. Gick super! Hoppas jag får det! Sommarjobb då. Jag planerar att tjäna pengar förstår ni. Efter det åkte jag och träffade min pojkvän, sen åkte vi moppe till Liljeholmen och sen vidare till min mamma där vi åt pannkakor och sen slutligen tillbaka till Jespers mamma och sov. Han är så mysig! Nu är jag i skolan och hungrar nästan ihjäl! Igår var jag och finis på Tacobar också och lunchade. He's my biggest love.


S (H E) B E (L I E) V E (D).


jag är hungrig


bror


kompisar


17 om 4 dagar





vad vill du veta om mig?
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?

moppe milou



till lill jesper


strawberry



Adrian Lux - Strawberry


Yesterday and today

Hej allihopa! Jag har precis vart och proppat i mig lunch med min pappa. Vi gick till Tacobar! Det var trevligt eftersom vi nästan aldrig g[r och äter tillsammans. Sen gick vi till affären och köpte ben and jerrys sandwich. Gott!

Ig[r var jag faktiskt ocks p[ Tacobar fast med min kära vän Karin T. Larsson! Sen gick vi och shoppade lite p[ Söder. Jag köpte 2 bhar till. En svart spetts och en glansig svart/mörkbl[. köpte en ny brun utan sol dove med. det var mycket bra! blekisen is going to fade away.

Senare.. typ om en timme eller ngt ska jag tr'ffa mina favoriter cornelia, tom och jesper f;r en tur p[ stan tror jag. Ha det bra!

2 maj

Hejhejhej! Är hos Mimi nu och vi ska baka och kolla på ...... A LOT LIKE LOVE!! Suprice!
Igår var jag, jesper, cornelia och tom hos julia de ruvo och chillade. Det är så kul att umgås med dom! Grattis på 5-månadersdagen btw mina finisar!

4 månader idag lovers


Behöver inte skriva mycket. Du vet allt jag känner redan <3

Valborg

Valborg. Nu undrar säkert hur flippat min valborg var? .. Haha känner mig som en riktig hemmasittare men.. Jag gick faktiskt inte ut, eller drack -inte mycket iallafall haha! Jag var (såklart) med Jesper. Vi var först ganska länge med Tom. Skitrolig snubbe vill jag bara påpeka! Vi körde moppe och sen hade jag och Jesper dejt på donken ;) Han ville ta min bigmac oskuld men lät han inte!

Sen när vi vart hos hans mamma ett tag (och dom hade proppat i mig massa glass som vanligt) ..
Lite senare drog vi hem till min toma lägenhet på söder. Vi badade i badkaret, jag lagade hamburgare ett på natten och vi kollade på början av flickan som lekte med elden. Jag kan erkänna att jag och Jesper gjorde ett försök till att bli fulla på min mammas sprit.... Hahaha. Mobbade.

Kvällen var jättekänsloladdad. Tårar, skratt och kärlek.
Hoppas ni hade det bra. All love to you, Milou.

RSS 2.0